Haberler

Fenerbahçe ve Galatasaray, Reza Zarrab'ın Loca Talebini Reddetmiş

Güncelleme:

ABD'deki davada tanık olarak ifade veren Reza Zarrab'ın, geçmiş dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray'dan loca istediği ancak iki kulübün de Zarrab'ı reddettiği ortaya çıktı.

ABD'nin New York kentinde eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı, "İran'a yönelik yaptırımların yasa dışı yollarla delinmesi" davasında, Reza Zarrab tanık kürsüsünde ifade veriyor.

YARIŞ ATINA EL KOYULDU

Davada 4. güne girilirken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el konuldu. El koyulan mal varlıklarının arasında, bir dönem Zarrab'a milyonlarca TL kazandıran yarış atının da olması dikkat çekti.

BİR DÖNEM SPOR KULÜPLERİNE GİRMEYE ÇALIŞTI

2010 yılında Türkiye Jokey Kulübüne üye olmak isteyen ancak geri çevrilen Rıza Zarrab, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan da loca istemiş ancak satın alamamıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN LOCA ALMIŞTI

Zarrab, Fikret Orman'ın başkanlığı döneminde Vodafone Park'tan loca satın almış, daha sonra bu satış birçok tartışmaya sebep olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Reza Zarrab Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title