Haberler

Fenerbahçe Ülker-Maccabi Electra Maçından Notlar

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde İsrail temsilcisi Maccabi Electra ile yaptığı ilk maça, taraftarı büyük ilgi gösterdi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde İsrail temsilcisi Maccabi Electra ile yaptığı ilk maça, taraftarı büyük ilgi gösterdi.

Avrupa Ligi'nde 7 yıl sonra çeyrek final coşkusu yaşayan sarı-lacivertli ekibi, "Dörtlü Final" hedefinde önemli olan bu mücadelede taraftarı yalnız bırakmayarak, Ülker Sports Arena tribünlerinin büyük bölümünü doldurdu.

Avrupa Ligi'nin verilerine göre bu sezon iç sahada en çok seyirciyi 13 bin 13 kişiyle, Top 16 turundaki Olympiakos maçında toplayan sarı-lacivertliler, İsrail ekibi karşısında da coşkulu bir taraftar topluluğu önünde mücadele etti.

Bu arada solonda bir locadaki az sayıda Maccabi Electra taraftarı, yanlarında bulunan polislerin korumasında karşılaşmayı izledi.

Yıldırım ve yöneticiler de izledi

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yönetim kurulu üyeleri salonda izledi.

Yıldırım'ın yanı sıra Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar İsfendiyar Zülfikari ve Hakan Dinçay ile yönetim kurulu üyeleri Selim Sapan ile Selim Kosif bencin arkasındaki tribünde yer alarak maçı takip ettiler.

Sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesi tribünde başantrenör Obradovic için yaptıkları 3 bloğu kaplayan büyük boyutta bir pankart açtı. Pankartta, taktik veren Obradovic resmedilirken aynı zamanda "Road to Madrid" (Madrid'e doğru) yazısı yer aldı.

Bomba araması

Maç için salonda geniş güvenlik önlemleri alınırken, karşılaşmanın başlamasına 2 saat kala bomba uzmanı ekipler köpeklerle tribünlerde bomba araması yaptı.

Bu sırada kendilerine ayrılan tribünde bulunan basın mensupları da tribünün dışında tutuldu. Yapılan kontrollerin ardından tribüne seyirci alınmaya başlandı.

Fenerbahçeli taraftarlar, salonun üst bölümündeki tribünün önündeki parmaklıklara yan yana Türkiye ve Filistin bayrağı astı. Filistin bayrağı bir süre sonra asıldığı yerden kaldırıldı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Ülker Aziz Yıldırım İsrail Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title