Haberler

Fenerbahçe, Trabzonspor'la sözleşmesi bitecek olan Filip Novak'la 3+1 yıllığına anlaştı

Güncelleme:

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Trabzonspor'la sözleşmesi sona erecek olan Filip Novak ile anlaştı. Fenerbahçe'nin 1,4 milyon euroya 3+1 yıllığına anlaştığı Novak'a Trabzonspor'un 1,2 milyon euro önerdiği ancak Çekyalı oyuncunun bu teklifi kabul etmediği belirtildi.

Yeni sezonda çok farklı bir kadro yapılanması içinde olan Fenerbahçe'de hareketlilik var. Sivasspor ile mukavelesi bitecek Mert Hakan Yandaş'ın işini bitiren sarı-lacivertliler hem dış piyasada hem de içeride taarruz halinde.

NOVAK İLE SÖZ KESTİLER

İç piyasada ise bir süredir gündemde olan Trabzonsporlu Filip Novak olayında mutlu son var. Yönetim sezon sonu mukavelesi bitecek Çekyalı yıldız ile söz kesti.

Fenerbahçe, Trabzonspor'la sözleşmesi bitecek olan Filip Novak'la 3+1 yıllığına anlaştı

3+1 YILLIK SÖZLEŞME

30 yaşındaki oyuncuyla 1,4 milyon euro yıllık ücretten 3+1 senelik mukavele yapılacak. İşin perde arkasında ise Trabzonspor'un da Novak'ı takımda tutmak için önerdiği yıllık ücreti 1,2 milyon euroya çıkardığı, ancak oyuncunun eşinin Trabzon'dan ayrılmak istediği ifade edildi.

ZANKA DÖNECEK

Bu arada iç transferde yönetimin başını ağrıtacak gelişme Zanka olayı. Fortuna Düsseldorf'ta kiralık forma giyen Danimarkalı stoper geri dönecek. 1,7 milyon euro kazanan Zanka'nın iki yıl daha mukavelesi bulunuyor.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Trabzonspor Fenerbahçe Sivasspor Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500

Yorumlar (41)

2011 şampiyonu:

fener istese ağaoğlunu da alır, kapıda bekçi yapar.

18
21
yanıtYanıtla
Ümit Yalçın:

Alır ama arabadan soğanı şikeçiler

yanıt9
yanıt5
Cengiz:

Novak eşin İstanbul’da senin aldatacak sakın karı lafına uyma çok pişman olursun bende söylemesi

16
19
yanıtYanıtla
Hamsi:

Tam hamsi kafası. İstanbulda da herkes zaten kocamı nasıl aldatırım diye düşünüyordu. Adam takımdan gitmesin diye söylediğin şu lafa bak

yanıt5
yanıt4
tuba:

sanırım sende boynuzlandın korkun bundan

yanıt3
yanıt0
Delibalta:

Valla Ali KOÇ istediğini alır.Aziz Yıldırımın bıraktığı ekonomik enkazın bitmesine az kaldı.Bakalım FB.nin önunde Bırakın Trabzonu ne Beştaş nede Cin-Con duramayacaktır.Hele son gunlerde Cin conunan Trabzonlular ağlama duvarına döndiuler.Butun halk bunu göruyor.Birde FB.lafım var.Mazallah Emre Belezoğlu ile Volka Demirel takıma fazla karışırlarsa Turk futbolunun yeni Hasan ŞAŞ ları olacak diye endişem var ve uyarıyorum.Sahada kimliği tanınmayacak hale gelen ve olay çıkaran futbolcuları sevmiyorum.

9
22
yanıtYanıtla
Baba trabzon:

Önce trabzonsporla rakip olacak duruma gelin ondan sonra yazın angoşlar kümede kaldınız ya yine diliniz çözüldü????????????

yanıt12
yanıt6
Haha:

Abim alirda bir cacik olmaz suan bence iyi günleriniz aziz yıldırımı daha cok ararsiniz aliyorsuniz da ne oluyor hepsi çöpe donuyor. Ali koç fabrikalarına benzetiyor ver parayı onu al onu oynat :) burda ruh olmazsa suan sizde olduğu gibi istediğinizi alin farketmez gourxez seneye zaten:)

yanıt6
yanıt3
CREED:

HE HE İYİ HAYIR PARASI TOPLADI :D

yanıt0
yanıt0
HEVESLENMEYİN FENERLİLER:

Novak''ın kramponlarını alırsınız ancak :D

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title