Haberler

İsmail Kartal maç sonu isyan etti: Kadıköy'e gelen yatıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, 4-1 kazandıkları Pendikspor maçının ardından hakem kararlarına ve konuk ettikleri takımlara sert eleştirilerde bulundu. Rakiplerin oyunu yavaşlattığını belirten Kartal, "Son zamanlarda Kadıköy'e gelen bütün rakiplerimiz alışkanlık oldu herhalde. Sürekli yere yatarak, oyun hızımızı yavaşlatarak ya da provoke ederek oynamamıza engel oluyorlar" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, 4-1 galip geldikleri Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"KADIKÖY'E GELEN YATIYOR"

Konuk ettikleri takımların Kadıköy'de düşük tempoda oynadığını söyleyen, "İlk devre istediğimiz futbolu oynayamadık. Son zamanlarda Kadıköy'e gelen bütün rakiplerimiz alışkanlık oldu herhalde. Sürekli yere yatarak, oyun hızımızı yavaşlatarak ya da provoke ederek oynamamıza engel oluyorlar. Bir oyuncu var ismini vermeyeceğim. 4 faul yaptı sarı kart görmedi. Bizim oyuncularımız bir faul yapıyor, kart görüyor. 4. hakemle konuştum "Bu kart değil mi?" dedim. Hocam "Doğru ama oyunun başı" dedi. Bunun oyunun başı sonu mu olur. Sakatlanan oyuncu doktoruyla sedyesiyle dışarı çıkıyor. Bir saniye sonra oyuna geri dönüyor. Biz Futbol oynamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"KADRO DERİNLİĞİNE SAHİBİZ"

Başarılı antrenör sözlerinin devamında, "İkinci yarıda futbol oynamaya çalışmamız gerektiğini söyledim. Kendi işimize odaklandık. Taraftarımıza da verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Biz hem Avrupa'da hem ligde yarışı götürebilecek kadro derinliğine sahibiz. Maç maç düşünürek oyuncularımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Pendikspor Kadıköy Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Nuri Aga:

Yapma simail hoca. Pendik in kırmızı kartı yanlış. Penaltı penaltı değil. Resmen Pendik katlettiniz. Bari sus.

107
103
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Maçın 52. dakikasında N. Diaye nin atılmamasını söyle bakalım hakem sarı kart görmüş N Diaeye yi yoğun itiraz ve tepkiden atamadı bu dediklerin daha sonra oldu sen ne anlatıyorsun ya?

yanıt26
yanıt32
Ahmed Akif Kılıç:

Maçın ilk yarısı hakem ve pendikspor maçı resmen sabote etti.. maç oynanmadı resmen...verilmeyen 3 sarı kartı var sadece ilk yarım saat pendikspora... tüm kararlarda doğru biraz futbol bilip konuşalım rica edicem

yanıt21
yanıt21
Emir Emre:

hakemler sayesinde ilerlemiyor olsaydınız, rakibiniz Galatasaray değil İstanbulspor olurdu İsmail bunu sende biliyorsun

70
59
yanıtYanıtla
Hakan Acar:

Kimsenin adalet hak beklediği yok. Bunları bile içine sindirebiliyorsanız yazıklar olsun. Ama sonuçlarına katlanacaksınız.

yanıt25
yanıt8
Mehmet Ceylan:

Allah Allah bak sen, kendi maçlarındaki hakemlere bak bi

yanıt10
yanıt5
tamer durmaz:

Penaltı doğru kırmızıda doğru hakem yorumcularıda öyle diyor

66
60
yanıtYanıtla
Hakan Acar:

Tüm hacılar böyle zaten, ahlaksızca hep bana hep bana derler.

19
58
yanıtYanıtla
Emir Emre:

?? ????

yanıt2
yanıt9
Sinan Bulduk:

Anladılar o senenin bu sene de olmadığını , yine lig 2.ciliği gelecek ağlamaya başladılar :D

25
23
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title