Haberler

Fenerbahçe'nin yeni forma göğüs sponsoru Otokoç oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin forma göğüs sponsoru değişti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2018-19 sezonundan bu yana AVIS markası ile Profesyonel Erkek Futbol Takımımızın ana sponsoru olan Otokoç Otomotiv AŞ., 2023-24 futbol sezonunda desteğine OTOKOÇ markası ile devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe futbol takımımın 2023-2024 sezonunda futbol takımının forma ve şort sponsorları hakkında açıklamada bulundu. Sarı-lacivertlilerin, yeni sezon formalarında farklı bir göğüs sponsoru yer alacak.

GÖĞÜS SPONSORU OTOKOÇ OLDU

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Profesyonel Erkek Futbol Takımımızın, Puma tarafından hazırlanan 2023-24 futbol sezonu formalarında sponsorlarımız şu şekilde olacaktır; Formalarımızın göğüs bölümünde OTOKOÇ, sağ kolunda SAFİPORT, sol kolunda NESİNE.COM, sırt kısmında ise HALLEY logoları yer alacaktır.

AVIS SPONSORLUĞU SONA ERDİ

2018-19 sezonundan bu yana AVIS markası ile Profesyonel Erkek Futbol Takımımızın ana sponsoru olan Otokoç Otomotiv AŞ., 2023-24 futbol sezonunda desteğine OTOKOÇ markası ile devam edecektir. 2009-2010 sezonundan bu yana forma sırt sponsorumuz olan ÜLKER, HALLEY markası ile 2023-24 sezonunda da formalarımızın sırtında yer alacaktır.

SAFİPORT FUTBOL TAKIMINA DA DESTEK VERECEK

2023-24 futbol sezonunda formalarımızın sağ ve sol kolu için iki ayrı sponsorluk anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmalar kapsamında Kulübümüze 2021-22 sezonundan bu yana farklı branşlarda sponsorluk desteği veren SAFİPORT, 2023-24 futbol sezonunda Futbol Takımımızın forma kol sponsoru olmuştur. SAFİPORT logosu 2023-24 sezonu boyunca formalarımızın sağ kolunda yer alacaktır.

KOL SPONSORU AYNI KALDI

2021-22 sezonundan bu yana forma kol sponsorumuz olan NESİNE.COM' un logosu 2023-24 futbol sezonunda da formamızın sol kolunda yer almaya devam edecektir. Futbol Takımımızın şort sponsorları AYGAZ ve PASHA ile 2023-24 futbol sezonunda da işbirliğimiz devam etmektedir. Kıymetli formalarımızın parçası olarak Kulübümüzün yanında olan tüm sponsorlarımıza eşsiz destekleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

OTOKOÇ HAKKINDA

Koç Topluluğu'nun kurucusu merhum Vehbi Koç tarafından, 1928 yılında Ankara'da "Ford Motor Company" acenteliğinin alınmasıyla kurulan ve Koç Holding'in ilk otomotiv sektörü yatırımı olan Otokoç; Ford, Ford Trucks, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Jeep ve Maserati markalarının satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Otokoç Otomotiv Fenerbahçe Otokoç Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title