Haberler

Fenerbahçe Jorge Jesus'la anlaştı! İşte maliyeti ve İstanbul'da olacağı tarih

Güncelleme:

Fenerbahçe, uzun süredir temas halinde olduğu Jorge Jesus'la anlaşma sağladı. Portekizli teknik direktörün avukatı sözleşme detaylarını görüşmek için İstanbul'a geldi. Önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak Jesus'un yıllık maliyeti, yardımcılarının maaşları dahil olmak üzere 7 milyon euroyu bulacak.

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir temasta olduğu Jorge Jesus da mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertli takım, Jesus ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

AVUKATI İSTANBUL'DA

Jesus'un avukatı Luis Miguel Henrique sözleşme detaylarını görüşmek için İstanbul'a geldi. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin hocası olması için iş sadece imzaya kaldı.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Pürüzlerin giderilmesinin ardından Jesus önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak. Resmi açıklamanın da yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

MALİYETİ 7 MİLYON EUROYU BULACAK

Jesus'un yıllık maliyetinin yardımcılarının maaşları dahil olmak üzere yaklaşık 7 milyon euro, sözleşme süresinin ise en fazla 2 yıl olması bekleniyor.

JORGE JESUS KİMDİR?

Jorge Jesus, 24 Temmuz 1954 tarihinde Portekiz, Amadora'da doğmuştur. Tam adı Jorge Fernando Pinheiro de Jesus'dur. Futbolcu olduğu dönemde orta sahanın sağında görev yaptı. Profesyonel futbol hayatına Portekiz takımlarından Sporting Lizbon'da başladı. 16 yıl yaptığı futbol hayatında birçok farklı kulüplerde olan Jorge Jesus, hiç bir zaman beklenilen performansı gösteremedi ve hep yedek kaldı. 16 yılda yaklaşık 160 maçta kadroda oldu. 1989 yılında aktif futbol hayatını bırakarak emekli oldu.

1989 yılından 2014 yılına kadar yaptığı Teknik Direktörlük hayatında ise daha başarılı olmuş ve şimdiye kadar 15 takım çalıştırmıştır.

Çalıştırdığı takımlar sırasıyla; Amaro FC, Felgueiras 2015, Uniao Maderia, CF Estrela, Vitoria Setubal, CF Estrela, Vit. Guimaraes, Moreirense, Leiria, Belenenses, SC Braga, Benfica, Sporting Lizbon, Al Hilal, Flamengo.

JESUS'UN BAŞARILARI

  • Portekiz şampiyonluğu: 3 kez
  • Portekiz Lig Kupası: 6 kez
  • Brezilya Süper Kupası: 1 kez
  • Brezilya Kupası: 1 kez
  • Copa Libertadores: 1 kez
  • Sudamericana: 1 kez
  • Portekiz Süper Kupası: 2 kez
  • Suudi Arabistan Süper Kupası: 1 kez
Mesut Şahin
Haberler.com - Spor

Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

erman genç :

GS liyim ama bu yabancı hocalara verilen milyon Euro lara acıyorum, GS dahil hangi yabancı hocayı kaç yıl tutuyorlar, 1,5 sene dolmadan gönderecekler adam tazminatı alıp gidecek, Klüpler böyle batıyor işte Sergen geçen yıl Şampiyon oldu bu yıl az kötü gitti istifa vermek zorunda kaldı baskıdan,

17
2
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Paratör terimden iyidir

yanıt1
yanıt0
Pataküt :

Aykut kocaman bence çokta güzel götürüyor 7 milyon ona verip hayal kırıklığı yaşayıp bir sezon daha boşa harcayacağına takıma takviye yapın tataftarı kanser ettiniz yeteeeeer.

8
3
yanıtYanıtla
Oguz Budak:

Suan ismail kartal yönetiyordu aykut hoca degil

yanıt7
yanıt1
Mehmet Alper Hakan:

Aykut kadar taş düşsün kafanıza. Yok arkadaş sizden olmaz ya umutsuz vakkasınız siz.

yanıt1
yanıt1
Serkan Kaplan:

bir galatasaraylı olarak ismail hoca ile devam edilmesinden yanayım. adam muaazam işler yaptı. neden birşey iyi giderken değişiklik yapılır ki? bu adam da başarısız olursa yine ismail hocayı çağırırsanız büyük karaktersizlik yaparsınız.

9
1
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

heya efsane .. sampiyonlar ligini kazanmismi ? avrupa ligini kazanmismi?yok... portekizde ve brezilyada basarilari var,,, madem okadar basarili niye Real Madrid Paris ManU veya bayern münihin antrenörlügünü hic yapmamis ? bedavadan 7 milyon para verilecek yillik yazik yazik...ben bir fenerbahce taraftari olarak bu adami takimimda görmek istemiyorum

5
1
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Bu Ali Koç dan adam olmaz yazık paraya

5
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

Tertemız adamı gönderdınız,inşallah beter olursunuz.bızım spor basını kadar dusman yoktur turk hocalara.yazıklar olsun...kısa zaman da tenekeyı baglarsınız.

5
1
yanıtYanıtla
ferhat demir:

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bence Gereksiz bir hoca elle tutulur bi başarısı yok bu paraları Aykut Kocaman Ersun Yanal yada İsmail kartala ver biraz da sabırlı ol yakala başarıyı saydığım hocaların ayarında belki daha altında bir hoca

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title