Haberler

TFF'nin Trabzonspor kararıyla çileden çıktılar! Fenerbahçe'den zehir zemberek açıklama

Güncelleme:

Fenerbahçe, Trabzonspor-Altay maçının İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olmasına tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulüp TFF'yi hedef aldığı açıklamasında, "Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçında yaşanan olaylar ortadayken, bu olayların karşılığı olarak hiçbir ceza verilmemişken bir de bu yapılan resmen ödüllendirme demektir." ifadelerini kullandı.

38 yıl sonra 7. şampiyonluğunu kazanan Trabzonspor, 15 Mayıs Pazar günü Altay ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililerin, İstanbul'da maç yapacak olmasına tepki gösteren Fenerbahçe, resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

"'BİR TAKIMA EN FAZLA TAVİZİ VERME' HEDEFİYLE ATTIKLARI ADIMA BİR YENİSİNİ EKLEDİLER"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dün akşam saatlerinde yapılan açıklama ile 37. hafta Trabzonspor-Altay maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı kamuoyuna duyurulmuştur. Görevde bulundukları süre boyunca ülke futbolunda ağır tahribatlar yaratan bu zihniyet, "bir takıma en fazla tavizi verme" hedefiyle attıkları adımlarına bir yenisini daha eklemiştir.

"DOĞRULARI VURGULAMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçında yaşanan olaylar ortadayken, bu olayların karşılığı olarak hiçbir ceza verilmemişken bir de bu yapılan resmen ödüllendirme demektir; Türkiye Futbol Federasyonu ne durumda olduğunu bir kez daha göstermiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk futbolu adına doğruları vurgulamaktan vazgeçmeyeceğimizi, bu konu vesilesiyle bir kez daha dile getirmek istiyoruz."

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Trabzonspor Fenerbahçe Altay Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

sadece kadir:

bir GS li olarak bu haklı isyanı destekliyorum. Antalya maçında maç bitmeden sahaya atlanıldı onca olay yaşandı ama hala bir cezai yaptırım yok. Gs lehine olsaydı en az 5 maç seyircisiz ve yüklü para cezası verilirdi. yeter artık takım kayırdığınız .defolun gidin.

20
17
yanıtYanıtla
Orçun Yılmaz:

VALLA ÇOK HAKLI BİR AÇIKLAMA BU ADAMLARA SAHA KAPATMA CEZASI VERİLECEĞİ YERDE ÖDÜL GİBİ GİDİN 80000 BİN KİŞİ ÖNÜNDE OYNAYIN DİYORLAR TRABZONUN SON MAÇI BAŞAKŞEHİRLE O MAÇIDA TRABZONDA OYNAMAK İSTEYİN ONUDA KABUL EDER tff

18
12
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Yaaaa arkadaşım bu nasıl bir hazımsızlık Allah aşkına yaa, Fenerbahçe'li bir futbolcunun evinde kuşu ölse Trabzonspor'lu bir taraftar eve girip öldürdü diye ortalığa düşecekler...Yazık beeee, Tebrik etmek bu kadar mı zor. Neden diğer kulüpler bu toplara girmiyor da hep Fenerbahçe..:(

10
8
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

GÖKHAN UZUNALİ :SANA AYIBINLA OTUR DEDİM ts li OLMANIN EZİKLİĞİ SANA YETERDE ARTAR BİLE ZAVALLILAR

yanıt8
yanıt8
UğuR DURAN:

Ali Şen Ağlardı. Aziz yıldırım Ağlardı. Ali Koç Ağlıyor... Neden Fenerin Başına gelen başkanlar sürekli başarısız olunca sorunu kendilerinde değil de başkalarında ararlar.?

7
4
yanıtYanıtla
Orçun Yılmaz:

SON MAÇ TRABZONUN İSTANBULDA BAŞAKŞEHİRLE :) TRABZON TFF YE DİYECEK Kİ OLİMPİYATIN TADINI ALAMADIK UŞAĞIM TEKRAR OLİMPİYATA YAZ BİZİ..

6
5
yanıtYanıtla
serkan:

Yıllardır 3 büyükler kollanırken nerdeydin Ali koç taraftara yaranmaya çalışmaktan başka bişey değil.

4
1
yanıtYanıtla
serkan:

Alicim sen kendi takımına bak bence böyle avukatlıklara soyunma.

4
0
yanıtYanıtla
Muhammet Turhan:

bunu niye dert ediyorsun ali abi sen takımına bak bırak isteyen istediği yerde oynasın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title