Haberler

Fenerbahçe'den sürpriz Fernandinho hamlesi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün söylediği gibi 6 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Manchester City forması giyen Fernandinho'nun peşine düştü.

Gelecek sezon şampiyonluk için kadrosunu neredeyse komple değiştiren ve 7 transfer yapan Fenerbahçe durmuyor. Ön libero bölgesi için transfer yapılması bekleniyor.

COMOLLI MENAJERİ İLE GÖRÜŞTÜ

6 yıldır Manchester City forması giyen ve takımın önceki sezonlarda vazgeçilmezleri arasında yer alan Fernandinho için düğmeye bastı. Hatta Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli'nin Brezilyalı yıldız oyuncunun menajeri ile görüştüğü iddia edildi.

İngiltere'deki ikili ilişkilerini kullanan Comolli'nin bu transfer için olumlu adımlar atabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe, Manchester City'nin yeni sezon kadrosunda düşünmediği Fernandinho için tüm şartları zorlayacak.

Fenerbahçe'den sürpriz Fernandinho hamlesi

40 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Fernandinho, 2013 senesinden Manchester City oyuncuyu transfer etmen için Shakhtar Donetsk'e 40 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.34 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Manchester City formasıyla 42 maça çıkarken 1 gol atıp, 3 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fernandinho Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (22)

VATANDAŞ:

Fernandinho değil Ronaldinho gelse feneri kimse kurtaramaz artık :)))))

14
19
yanıtYanıtla
AHMET:

42 maça çıkmış 1 gol atmış 3 asist yapmış bu adama verdikleri öneme bak ya. . bir kahvehaneye veya bir mahalleye, köye gidin bir genci alıp 42 maç oynatın bundan fazla gol atıp asist yapar

14
17
yanıtYanıtla
N_32:

Adam 6 numara oynuyo ne bekliyosun defanstan ortaya top çıkarcak adamdan

yanıt9
yanıt0
Komedi:

Futbol bilginiz gerçekten sıfır anlaşılan. Adamın mevki itibari ile ilk görevi golü engellemek. Ön libero farkında isen. Ön libero bir adam 4 gole katkı sağlamış daha ne yapsın.

yanıt11
yanıt0
tstg:

Buffon''unda golü yok, ne diyorsun yap bir kritik:)

yanıt10
yanıt3
Sezar:

Ahmet yemin olsun sen bu kafayla karpuzu görsen top zannedersin.....

yanıt1
yanıt0
Babası Sağolsun:

Olmalı sponsorluk sözü verir, şikeci vizyonsuz. . .

7
13
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

Yazık, dün yazdım GS ın Falcao transferi haberinde, yazıkki ne yazık, ülkem futbolu içler acısı hale geliyor, Arap klüplerinden farklı kalan yanımız yok, 33-34-35 yaşlarında enerjisi olsada heyecanı bitmiş, son demlerinde olan topcuların peşine düşmüşüz, sırada bekleyen onlarca gencimiz onların arkasında yok oluyor, örneği Merih DEMİRAL, Strikel, Neustrader oynayacak diye kaybedilen yetenek, nerde Juventus ta, gider gitmez banko, az biraz cesaretli olabilseydi FB belkide klüp kurtuludu, vizyon bumu, nerde genç

12
4
yanıtYanıtla
umit0638:

tamam tam olur!! bunun bacaklarındaki kıllar ağarmıştır yaştan emekli olur. . . ne transferi ya

9
5
yanıtYanıtla
mahoni:

fenevbazede plan program yok ligin başlamasına 1 hafta kalmış ortada stoper yok ön taraf muriç kruse moses rodrigez geriye gelmeyen adamlar artı Mehmet topalı şutlamışsın

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title