Haberler

Fenerbahçe'de sakatlanan Tolga Ciğerci, Malatya maçında oynayamayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de antrenmanda sakatlanan ve sağ alt adalesindeki zarda kanama ile yırtık tespit edilen milli futbolcu Tolga Ciğerci, BTC Türk Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

BTC Türk Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe'ye Tolga Ciğerci'den kötü haber geldi.

Antrenmanda ağrı hisseden Ciğerci'nin sağ alt adalesindeki zarda kanama ve yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan oyuncunun BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Fenerbahçe, 27 Haziran Cumartesi günü BTC Türk Yeni Malatyaspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batı Çalışma Grubu Yeni Malatyaspor Tolga Ciğerci Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (6)

Furkan Geçkaldı:

şükürler olsunnnn

4
0
yanıtYanıtla
SAVAŞ ALPAĞUT:

BUMU KÖTÜ HABER ÇOK İYİ HABER BENCE

3
0
yanıtYanıtla
:

Çok önemli eksik nasıl olucak şimdi şampiyonluk yarışında büyük kayıp

2
0
yanıtYanıtla
1234:

RABBİM BUNUN İÇİNDE SANA BİNLER KERE ŞÜKÜRLER OLSUN.

2
0
yanıtYanıtla
adil ol:

demeki f. b faklı kazanacak dirarda oynamasa dahada fark olaçak

2
0
yanıtYanıtla
Oguz70:

Cok sükür DIAR, ISLA, MEHMET, TOLGA, HASANALI, TOLGAY ASLAN, BUNLARI KADROYA ALANA NE DEYIM OYNADIKLARI MACLARI SEYREDERKEN ACI CEKIYORUM GÖNDERIN BUNLARI BU SENE YETER ARTIK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title