Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Öğrenci Kombinesi Almak İçin Sabaha Kadar Bekledi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yeni sezonun kombinelerini almak için taraftarlar, dün geceden itibaren Ülker Stadyumunun çevresinde bekledi.

Fenerbahçe'de yeni sezon için uygulamaya konulan 'Öğrenci Tribünü' kombine satışları başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 2018-2019 sezonunda Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Migros Alt Tribünü'nde özel olarak oluşturulan Öğrenci Tribünü kombine kartlarının satışı başladı.

SABAHA KADAR BEKLEDİLER

Taraftarlar, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi kombine merkezinde bir gün öncesinden sıraya girdi. Sabah saatlerinden itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'ne gelerek kombine başvurusunda bulunan taraftarlar, kombine kartlara gösterilen ilgiden dolayı stadın çevresinde kuyruklar oluşturdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şükrü Saraçoğlu Fenerbahçe Migros Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (7)

Battalgazi:

Şu kepazeliğe bakın sabaha kadar beklemişler çok önemliya sanki vatan kurtarıyorlar sabah namazına kalkında Allah için namaz kılın desen hiçbiri kalkmaz ama on paralık maç için sabaha kadar beklerler siz zannediyomusunuz ki Allah bunun hesabını sormayacak cehennemi ne diye yarattı zannediyorsunuz bre gafiller

4
4
yanıtYanıtla
ANONİM:

Kes kes kes boş yapma,kimsenin ibadetine ya da hayatına karışamazsın ve bu ifadeyle hiçbir insanı yargılayamazsın. Allah ile kul arasındaki ilişki senin gibi sıradan bir insanın söyledikleriyle değişmez.

yanıt2
yanıt3
fenerbahcemmmmm:

Ben anlamis deyilim sizleri kombineye hucum bukadar niye Sayin Ali koc hangi transferleri yaptida sahlandiniz Sayin Aziz yildirimin kurmus oldugu kadroyla yola devam ediliyor uctane cocuk transfer yapmakla fenerbahce saha kalkmaz bu anlayisla cinconun sampiyonlugu hayirli olsun fenerbahcede siralamaya girmek icin mucadele eder sezonun yarisi bitmeden stadin yarisi baslar kora halinde Ali koc istifa Aziz Yildirim baskan fenerbahce sampiyon diye

1
7
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Ben asla Aziz yildirimin yanlislarini savunmuyorum savunmakta asla istemem fenerbahce stadda taraftariyla butundur benim asil burda anlatmak istediyim Sayin Ali kocun verdiyi milyonlarca fenerbahceliye transfer sozunu tutmamasidir balkon konusmasinda ne soz vermisti bayraklarinizi hazirlayin bizlerde hazirladik gorulduyu gibi husran malesef ben artik cinconun 8tasin sampiyonlugunu izlemek istemiyorum

yanıt1
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

NİYE BELEŞ Mİ DAĞITMIŞLAR DA . . . .

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HİÇ BİŞEYDE BU KADAR FANATİK OLMADIM. BENİM PARAMLA BENDEN DAHA LÜKS HAYAT SÜRECEK SEKTÖRLERE ASLA PARA YATIRMADIM.

7
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

EFSANE GELİYOR

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title