Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması: Haziranda yeni başkan olacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim olacağını söyledi. Kendisine devam etmesi yönünde teveccüh gösterenlere teşekkür eden Koç, bu kararının Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inandığının altını çizdi.

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması geldi. Ali Koç , "Haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak." diyerek adaylık tartışmalarına son noktayı koydu.

"BU KARARIM FENERBAHÇE'NİN HAYRINA"

Ali Koç, "Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allah'ın izniyle haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması: Haziran'da yeni başkan olacak

SADETTİN SARAN AÇIKLAMASI

Başkan Koç, "Şampiyonluğa giderken imza toplamak neyin nesi? deniyor. Sadettin Saran, benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini ve kendisinin aday olmak istemediğini söyledi. Ben de devam etmeyi düşünmediğimi ve aday olmasının iyi olacağını söyledim. İmzayı toplamasının gerekli olduğunu biz söyledik." dedi.

Haberler.com / Eymen Dursun - Spor

Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

erman genç :

Başkanım Galatasaraylılar olarak biz Senden memnunduk 5 sene daha devam et lütfen :)))

168
56
yanıtYanıtla
itunes parax:

hahahahah lan hic gulecegim yoktu. gunun yorumu odulunu sen aldin bugun kutlarim :))

yanıt14
yanıt9
Doğan Akdemir:

Adam haklı biliyor ali koc varken fenerbahcenin basarısızlıgı için ellerinden geleni yapacaklar aziz yıldırım gelsin ben görücem sizi

52
72
yanıtYanıtla
Senrey26:

borç 400 milyon euro olmuş kalmazsın tabii.

44
14
yanıtYanıtla
Yaşar Aksoy:

Yeni başkan gelince Fenerbahçe her yıl üst üste şampiyon olacak

16
25
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Ali koc laik sistem cumhuriyet buna düşman olanlar fenerbahceyede düşman ee hüc düşmanlarda

12
27
yanıtYanıtla
Hsn:

Koç holding yönetim kurulu başkanlığını bırakacak olan Ömer koç un yerine ali koç geçecekmiş o yüzden fb başkanlığını bırakıyor.

16
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Hakemler GS ye ve FB ye penaltı çalma yarışına girmiş. Tiyatrodan bir lig...

7
12
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Aynen öyle maalesef .Türk futbolunda büyük takimlar puan kaybettigi zaman hakeme yükleniyorlar,hakemin kolladigi zaman cit yok .

yanıt1
yanıt1
Selim Güler:

O zaman buda Fenerbahceyi sampiyon yapamadan gidecek anlasilan.Bir Besiktasli olarak Cim Bom sampiyon bu sene hayirli olsun.Fener daha 50 sene bekler sampiyonlugu

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title