Haberler

Fenerbahçe, Adana Demirspor'u Farklı Geçti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Adana Demirspor'u 6-0 yenerek rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Adana Demirspor'u 6-0 yenerek rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Ülker Stadı'nda oynanan maçta 23. dakikada Alper Potuk'un golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, Janssen'in 26, Hasan Ali Kaldırım'ın ise 45. dakikalarda bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya etkili başlayan sarı-lacivertli ekip, Alper Potuk'un 51 ve 66. dakikalarda kaydettiği gollerle skoru 5-0'a getirdi. Mücadelenin 89. dakikasında Ahmethan Köse'nin penaltı golüyle Fenerbahçe, sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Rövanş maçı 12, 13 ya da 14 Aralık'ta Adana'da oynanacak.

Fenerbahçe'den 3 maçlık seri

Sarı-lacivertli ekip, bu sezon ilk kez 3 maç üst üste galip geldi.

Sezona istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 resmi müsabaka yaptı. İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen Fenerbahçe, arka arkaya ilk kez 3 resmi maçı da kazandı.

Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ve Antalyaspor'u mağlup eden sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası'nda da Adana Demirspor'u yenerek 3 maçlık galibiyet seriye yakaladı.

Alper Potuk'tan "hat trick"

Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Alper Potuk, karşılaşmada attığı 3 golle galibiyette önemli rol oynadı.

Adana Demirspor filelerini 23, 51 ve 66. dakikalarda havalandıran Alper, profesyonel kariyerinde resmi maçlarda ilk kez "hat trick" yaptı.

26 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'de bu sezon "hat trick" yapan ikinci futbolcu oldu.

Sarı-lacivertli ekipte İspanyol golcü Roberto Soldado da Süper Lig'deki Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında 3 gole imza atmıştı.

Ahmethan Köse, A takımda ilk golünü attı

Fenerbahçe'nin genç forveti Ahmethan Köse, A takımdaki ilk golünü kaydetti.

Mücadelenin 88. dakikasında Ahmethan'ın da içinde bulunduğu pozisyonda penaltı kararı çıktı. Janssen'in jest yaparak bıraktığı penaltıda topun başına geçen 20 yaşındaki futbolcu, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Ahmethan Köse, bu sezon Fenerbahçe A Takımı ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 4 UEFA Avrupa Ligi öne eleme maçında forma giydi.

Kadıköy'de 13 maç sonra gol yemedi

Fenerbahçe, Kadıköy'de 13 maç sonra kalesini gole kapattı.

Sarı-lacivertliler, bu maça kadar Ülker Stadı'nda oynadığı son 13 maçta da gol yemişti. Bu sürede 2 Avrupa Ligi, 10 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası maçında filelerinde gol gören sarı-lacivertliler, kötü seriye Adana Demirspor karşısında son verdi.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Türkiye Kupası Ahmethan Köse Fenerbahçe Spor Haberler

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur? 25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title