Haberler

Fatih Terim, görevinden istifa eden Hasan Şaş'ın yerine Selçuk İnan'ı düşünüyor

Güncelleme:

Galatasaray'dan ayrılan Hasan Şaş'ın yerine gelecek adaylar arasında ilk sırada Selçuk İnan bulunuyor. Terim'in yardımcı adayları arasında eski öğrencileri Albert Riera ve Johan Elmander'in de ismi geçiyor.

Galatasaray'da geçtiğimiz gün görevinden istifa eden Hasan Şaş'ın yerine kimin geleceği büyük merak konusu. Terim'in bunu daha önce planladığı ve bazı adaylar düşündüğü ortaya çıktı.

Fanatik'in haberine göre; sarı kırmızılılarda sözleşmesi sona eren Selçuk İnan yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı olacak.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Albert Riera ve Johan Elmander'in de Selçuk İnan dışında Terim'in yardımcıları arasında ismi geçiyor.

TEKNİK DİREKTÖR OLMASI BEKLENİYOR

Bu arada Hasan Şaş'ın yoluna teknik direktör olarak devam etmesi bekleniyor. Yeni sezona kadar dinlenmeyi planlayan Şaş, önümüzdeki sezon için gelecek teklifleri değerlendirecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Selçuk İnan Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

CAN DEP:

Bence Fatih hoca Hasan hocaya sen artik yardimci anterenör degil, Teknik Direktor olmalisin demistir..yani GS,,nin gelecekteki anterenörü diye biliriz..

3
1
yanıtYanıtla
İskoç:

Hayırlısı nediyelim

1
1
yanıtYanıtla
Kasım:

Onu da yer bu adam. . .

1
1
yanıtYanıtla
Şınayder:

Ben gelirim hocam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title