Haberler

Fatih Terim, doğum günü için hazırlanan videoyu izlerken gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

Galatasaray'da Fatih Terim'in 67. yaş gününü efsane isimler kutladı. Arsene Wenger, Maldini, Rui Costa Gattuso, Hagi, Drogba ve Sneijder gibi isimlerin mesajları sonrası Fatih Terim gözyaşlarını tutamadı.

Galatasaray sosyal medya ekibi, teknik direktör Fatih Terim'in 67. yaş günü nedeniyle çok özel bir video hazırladı. Futbol dünyasının efsane isimleri özel mesajlarla tecrübeli hocanın yeni yaşını kutladı.

Ünlü Fransız teknik adam Arsene Wenger, Terim'in Milan'dan eski öğrencileri Paolo Maldini, Cosmin Contra ve Gennaro Gattuso, Fiorentina'dan öğrencileri Nuno Gomes, Mauro Bressan ve Rui Costa, Galatasaray'dan öğrencileri Johan Elmander, Felipe Melo, Didier Drogba, Wesley Sneijder, Bafetimbi Gomis, Nordin Amrabat, Mariano Filho, Bruma, Maicon ve Denayer'in yanı sıra Gheorghe Hagi, Arda Turan ve Fernando Muslera da doğum günü mesajı yayınladı.

Video sırasında çok duygusal anlar yaşayan Fatih Terim'in gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Tecrübeli hoca, "Bu anlamlı video için herkese teşekkür ederim" dedi.

EN GÜZEL HEDİYE ŞAMPİYONLUK

Fatih Terim'in önceki gün idmanda yapılan doğum günü kutlaması sonrası anlamlı bir konuşma yaptığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, "Güzel duygularınız için teşekkürler. Bana verebileceğiniz en güzel hediye sezon sonunda kazanacağımız şampiyonluktur" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arsene Wenger Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

YORUMCU:

DÜNYADAKİ BAŞARILARI SAYMAKLA BİTMEYEN ÜNLÜ HOCALARA ACIYORUM. NEKADAR MÜTAVAZİLER. BİZDE BİR TANE VARKİ GÜNDEMDE KALMAK İÇİN DOĞUM GÜNÜNDE BİLE FİLM ÇEKTİRİYOR. HAKİKATEN KOMİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.

5
15
yanıtYanıtla
süper:

inanılmaz duygusal bir an bende gözyaşlarımı tutamıyorum bunu ifade edecek bir terim yok maalesef sözlükte

6
3
yanıtYanıtla
süleyman:

muhteşem

8
1
yanıtYanıtla
cx:

Pirlo yok mu

5
4
yanıtYanıtla
pirlo:

şu an kendi kariyerime odaklandım onu geçicem yok lee şaka)

yanıt3
yanıt2
MUHAMMET:

NUNO GOMESİ NERDEN BULDUNUZ ABİ HARBIDEN TEBRIKLER BEN BİLE İZLERKEN DUYGULANDIM. . . NİCE SENELERE İMPARATOR. . .

6
1
yanıtYanıtla
Vatan:

Çok iyi ya Drogbayı çok özledik.

5
0
yanıtYanıtla
HEP KAYBEDİNCE DEĞER BİLİRİZ:

nice sanatçıların nice siyasilerin ve nice sporcuların hep kaybedince değerini bildik işte yaşayan efsanelerden biri Fatih Terim. . .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title