Haberler

Fatih Terim'den Mehmet Ekici kararı! Diğer isimlerle anlaşılamazsa teklif yapılacak

Güncelleme:

Orta saha için yurt dışından birkaç isimle görüşen Galatasaray'da, Mehmet Ekici ismi gündeme gelmişti. Fenerbahçe'den ayrılan gurbetçi oyuncu, Sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istese de Ekici, Fatih Terim'in ilk tercihi değil.

Alternatifli ve kaliteli bir orta saha kurgusu oluşturmak isteyen Galatasaray, yurt dışında transfer çalışmalarına devam ederken, bir yandan da yurt içindeki opsiyonları da değerlendiriyor.

Bu doğrultuda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Mehmet Ekici gündeme gelse de gurbetçi yıldız Fatih Terim'in ilk tercihi değil.

DİĞER İSİMLER OLMAZ, ROTA EKİCİ OLACAK

30 yaşındaki futbolcu, Sarı-kırmızılı formayı giyerek kendisini yeniden ispatlamak istiyor. Ancak Terim, listedeki diğer isimlerle anlaşılamaması durumunda Ekici'ye yönelebileceklerini yönetime iletti.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

MEMET33:

FATİH TERİM GİTMEZSE BU TAKIM DÜZELMEZ VE NE ZAMAN BU İHTİYAR ARTIK TORUN SEVEYİM DEYİP BIRAKIR O ZAMANDAN BAŞLAMAK ÜZERE GALATASARAY 5 SENEDE ANCAK KENDİNE GELİR.

3
11
yanıtYanıtla
Murat terzioğlu:

Cımbomu şampiyon yaptığı içinmi gönderecez.sen fenerlisin galiba.çünkü fatih hocanın da şampiyon olamama hakkı var.her sene şampiyon olursa fenere,bjk.ye ne gerek var değilmi.

yanıt1
yanıt0
fıkra:

ve bir gün temel zaman makinesine biner yirmi otuz yil geleceğe doğru gider bir hafta sonra geri döner dursun meraklanır temele sorar nasıl bir teknolaji vardı temel onlara bakamadım ama dikatimi başka bir şey çekti der, dursun sorar neydi o , maça gittim cimbomun başında hala o vardı

2
2
yanıtYanıtla
Huzurevi:

Ne yapıyorsun hoca yaş 70 iş bitmis

1
2
yanıtYanıtla
kapak:

Caner , Gökhan Fener''e dönebildiğine göre sende Trabzon''a dön

1
1
yanıtYanıtla
bi hayalim vaa:

bi bildiğim vaa

2
0
yanıtYanıtla
ne:

doğru karar başka oyunculara bakıyoz bu beklesin işi neeeee

1
0
yanıtYanıtla
recep:

hocam bize genç dinamik azimli futbolcu lazım

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title