Haberler

    Fatih Terim'den Galatasaray'da Bir İlk

    Olağanüstü seçimli kongre kararı alan başkan Özbek ile kardeşi Mehmet Özbek, Fatih Terim'in evinde yaptığı görüşmede başarılı hocayı ikna etti. 4. kez göreve gelen Terim, Twitter'dan, "Nerede kalmıştık" mesajıyla müjdeyi verdi

    Galatasaray'da 4. kez göreve gelen Fatih Terim ilk kez takımı sezon ortasında devralacak. 1996-2000 arasında sarı-kırmızılı takımda teknik adam olarak mesaiye başlayan Terim, Türk futbol tarihine geçen bu dönemde tarihte ilk kez 4 sene üst üste şampiyonluk yaşayan ilk teknik direktör olurken, 2000 yılındaki UEFA Kupası zaferiyle de bu başarısını unutulmaz bir şekilde taçlandırdı.
    Özhan Canaydın başkanlığında 2002'de yeniden göreve gelen Terim, ilk sezonundaki ikincilikten sonra Olimpiyat Stadı'nda geçen 2003-2004 sezonunda hayal kırıklığı yaşatmıştı. Alınan kötü sonuçlardan sonra sezon bitmeden sarı-kırmızılı takımdaki görevinden ayrılmıştı.
    2011'de Ünal Aysal ile 3. kez Florya'nın patronu olan Terim, kurduğu yeni kadro ile 2012 ve 2013'te iki şampiyonluk daha yaşayarak Galatasaray'daki mutlu son sayısını 6'ya çıkardı. 2013- 2014 sezonun başında ise başkan Ünal Aysal ile yaşanan anlaşmazlıklar ve Milli Takım'dan gelen teklif sonrasında Terim ile Galatasaray'ın yolu dün akşama kadar ayrılmıştı. (Sabah)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Ünal Aysal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title