Haberler

Radamel Falcao ile ilgili şok yorum: 7 ay sahalardan uzak kalabilir

Güncelleme:

Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao'nun hızlanmada sıkıntı yaşadığını, bacak kaslarını gerektiği kadar kullanamadığını ve aşırı yükleme yapılması halinde de yıldız oyuncunun 7 ay sahalardan uzak kalabileceğini belirtti.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, 22 gün sonra yeniden idmana çıkabilen Radamel Falcao'nun sakatlığıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Falcao'nun denetimli sağlık raporunda tedirgin edici maddeler olduğunu söyleyen Uzundurukan, Kolombiyalı oyuncunun hızlanmada sıkıntı yaşadığını, koşu idmanlarında hızını artıramadığını, bacak arka kaslarını güçlendirme çalışmalarına cevap veremediğini, bacak kaslarını gerektiği gibi kullanmadığını dile getirdi ve aşırı yükleme yapılması halinde Falcao'nun 7 ay kadar sahalardan uzak kalabileceğini belirtti.

Falcao'nun durumu sanıldığından da ciddi! 7 ay sahalardan uzak kalabilirZeki Uzundurukan

"GALATASARAY FALCAO'DAN ÜMİDİ KESSİN"

Erman Toroğlu ise "Bu durum 3 haftada falan geçmez. Bu durumunu takımı da satmadan önce biliyordu o zaman. Van Persie geldiği gün yazı yazdım. Bu adam sakat, raporu var dedim. Aziz Yıldırım iki yıl sonra açıkladı. Falcao'da da bir sakatlık var. Tendon olayı bir günlük bir olay değil. İkinci yarıdaki Beşiktaş maçına zor yetişir. Bir adam 20 gün antrenmana çıkmazsa ne olur? Galatasaray, Falcao'dan ümidi kessin. Sizi kazıkladılar o zaman." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fotomaç Haberler

500

Yorumlar (38)

fenerlibahçeli34:

Falcao''yu havaalanında karşılamaya hazırlananlar, yiyeceği yemekten, kalacağı yere kadar her şeyi bir güzel ballandıran ve 3 ay boyunca gazı verenler şimdi ne diyorlar bakalım!

11
4
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Vah cinconum, size Falcao''yu iyi itelemişler.

6
5
yanıtYanıtla
AA:

IYI OLDU BIZDEKI ILLAKI BIRBIRENE GOSTERIS YAPACKALAR DIYE AVRUPA KAKALADI BIRSEY OLMAZ YATTIGI YERDEN PARAYI ALIR. ALISIKLAR BIZIMKILER BUNLARA

9
2
yanıtYanıtla
falcao:

kaç defa dedim başkana eve para sayma nakinesi al diye paraları saymaktan sakatlanıyorum

9
1
yanıtYanıtla
TR:

KAYMAKAMLIĞA GİDİP TÜKETİCİ HAKLARINA BAŞVURSUNLAR. BOZUK MAL SATMIŞLAR ASLANCIĞA.

9
1
yanıtYanıtla
Gg:

Şaşırmadık Gs nin elinde patladı bum

9
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Galatasaray bu sezon komedi filmi gibi gül gül ölürsün.

6
3
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Helal sana falcao

8
1
yanıtYanıtla
T coşkun:

Ne adam 7 ay sonramı futbol oynayacakmış o zaman 40 yaşına girer zaten eyt yede takılmaz direk emekli maaşı bağlanır muhaaaaa hiç güleceğim yoktu ALLAHTA sizi güldürsün

5
2
yanıtYanıtla
fenerli:

yabancı futbolculara giden paralara çok yazık. kulüpler birbirleriyle yıldız futbolcu alıcam diye yarışıyolar sonuç fiyasko. bu hepimizin bizlerin parası. ister cimbomlu olalım ister fenerli.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title