Haberler

F.Bahçe'nin Mesut transferi sonrası Bild, Türkiye Kupası'nın internet yayın hakkını aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i transfer etmesi sonrası Almanlar harekete geçti. Ziraat Türkiye Kupası'nın internet yayın haklarını satın alan Almanların dünyaca ünlü yayın organı Bild, yarı final maçlarını sitesinden canlı olarak ziyaretçileriyle buluşturacak.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi Almanya'da da etkisini göstermeye başladı. Alman Bild, Ziraat Türkiye Kupası'nın internet yayın haklarını satın aldı.

Dünyaca ünlü Alman yayın organı, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe-Başakşehir ve Galatasaray-Antalyaspor maçlarını yayınlayacak.

F.Bahçe'nin Mesut transferi sonrası Bild, Türkiye Kupası'nın internet yayın hakkını aldı

MAÇLAR 9-10-11 ŞUBAT'TA

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları 9-10-11 Şubat tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe-Başakşehir maçı salı günü 20:45'te, Galatasaray- Alanyaspor maçı ise çarşamba günü 20:45'te başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Mesut Özil Fenerbahçe Bild Haberler

500

Yorumlar (10)

ESKİ PROFESYONEL:

Bild Özil''i övmek için mi aldı hakları sanıyorsunuz? Ne kadar Türk, ne kadar Alman onu araştıracak ve Almanları kışkırtacak. Zamanında Almanya''yı seçti, içinde pişmanlığın azabını hissediyorum. Nuri Şahin gibi, Hamit Altıntop gibi Türkiye''yi istemedi, kendi çıkarı için Almanya''yı tercih etti. Gitsin yoluna.

14
28
yanıtYanıtla
Canmen:

Dogru senin gibi bu platformlarda Türkün adini duyarmak varken. . . Türk Asilli Alman Dünya Sampiyonun Dünyaya saldigi ün ne yazarki. . . ilk evel Türklük ve Müslümanlik. . . Dislamamaktir. . .

yanıt1
yanıt1
esso:

Ja bide buna sövenler var, adam STAR STAR.

26
7
yanıtYanıtla
AFAROZ:

KALİTELİ OYUNCU HER YERDE KENDİNİ BELLİ ETTİRİR. MESUT GELDİ SÜPER LİGE KALİTE GELDİ :))

23
5
yanıtYanıtla
be:

be lafla mı almış be? fiyatı niye yazmadınız be? yoksa yarın öbürgün be tüm bildiklerini unutun be gerçek başkaymış mış ta mış mış mı yazacaksınız be haaaaa kimi kandırıyosunuz siz be benden kaçar mı be baksanıza benim göze be ben kül yutar mıyım be

1
17
yanıtYanıtla
Okuyan adam Hollanda:

MESUT BÜYÜK OYUNCU VE KAREKTER SAHİBİ

11
2
yanıtYanıtla
Y:

Bir ay sonra başka bişey demez misiniz?

1
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hepimiz Mesut ‘uz.

0
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Arkadaşlar çok haksızlık ediyorsunuz. Almanyada futbolu öğrenmiş :Almanyada büyümüş neden bunu yadırgıyorsunuz. Insani düşünün böyle duyarlı: hayırsever bir insana bunlar yapılmaz. Doğu Türkistanda yapılan zulme ses çıkarttı tepki gösterdi Çinliler neler yaptı. Sizde Çinlileri mutlu etmeyemi çalışıyorsunuz. Ayıptır: günahtır.

0
0
yanıtYanıtla
CABBARRR....:

NE MESUT MUŞ BE HEEİF GELMİŞ 33 YAŞINA YAĞLA BABAM YAĞLA.BİR SAKATLANSA BU YAŞTAN SONRA 6 AY ATLATAMAZ.SAKATLIĞINI.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title