Haberler

Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'de normal sezonun bitimine 5 maç kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'un futbolcuları Uğur Demirok ile Berke Özer, bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Trendyol 1. Lig'de normal sezonun bitimine 5 maç kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'un futbolcuları Uğur Demirok ile Berke Özer, bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İki futbolcu, Eyüp Stadı'nda Süper Lig'e yükselmeyi garantiledikleri Altay maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli stoper Uğur Demirok, Eyüpspor'un tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldiğini hatırlatarak, "İnanılmaz bir duygu. Bitime 5 hafta kala şampiyonluğumuzu garantiledik. Bir ilçe takımının ilk defa Süper Lig'e çıkmasında bizim de katkımız oldu. Bu duygu tarif edilemez. Daha önce birçok güzel anı yaşadım ama bu bambaşka." diye konuştu.

Takımda bir aile ortamı olduğuna değinen Uğur, "Aile ortamının sonucunu 5 hafta kala şampiyon olarak aldık. İnşallah Süper Lig'de önce kalıcı olmayı, daha sonra da hedeflerimize ulaşmayı istiyoruz. Eyüpspor'u, Eyüpsultan ilçesini gururlandırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Uğur Demirok, teknik direktör Arda Turan'ın etkisine değinerek, "Çok isteyen, bir aile olan ve bunu sahada gösteren bir takımız. Arda hoca ilk geldiği günden itibaren aile vurgusunu, oynayan oynamayanın bir olduğunu, bir takım olduğumuzu bize gösterdi. Bence şampiyonluğun anahtarı buydu. Herkes de buna inandı. Arda hocamın davranışlarına, taktiğine, insanlığına ve kişiliğine onun bize sahip çıktığı gibi sahip çıktık. Her şey bir paydada buluşunca başarı kaçınılmaz oluyor. Biz de bunu sağladık." değerlendirmesinde bulundu.

Genç kaleci Berke Özer ise sıkı çalışmanın karlığını aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çok mutluyuz. Şampiyonluğumuzu daha da erken ilan edebilirdik ama kolay değil. Gerginlik, şampiyonluk baskısı Adanaspor maçında ve bu müsabakanın ilk yarısında vardı. Golleri bulduktan sonra gerçek oyunumuzu da sahaya yansıttık. Şampiyonluk için çok emek verdik. Sabah 06.30'da kalkarak antrenman yaptık. Üç idman yaptığımız günler oldu. Türkiye'de olmayan bir sistemle çalıştık. Hocamız her maçtan önce bize, 'Sizin onlardan bir fazlanız var. Onlar uyurken siz çalışıyordunuz.' dedi. Bütün maçlara bu bilinçle çıktık. Bu emeklerin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz."

Kaynak: AA / Spor

Uğur Demirok Berke Özer Trendyol Eyüpspor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title