Haberler

EuroLeague Yönetimi, Türklere Hakaret Eden Yunan Başkanın Cezasını Azalttı

Güncelleme:

EuroLeague yönetimi, Türk taraftarlara küfür eden Panathinaikos Başkanı Giannakopoulos'a verilen 1 yıllık men cezasını 5 aya düşürdü.

Fenerbahçe Doğuş taraftarlarına sosyal medya üzerinden yaptığı hakaret içeren ifadeler sonrası Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos'a EuroLeague tarafından verilen 1 yıllık cezanın 5 aya indirildiği açıklandı.

TÜRKLERE HAKARET ETMİŞTİ

Son maçta Fenerbahçe'ye mağlup olan Panathinaikos'ta Giannakopoulos, sosyal medya hesaplarından şu ifadeleri kullanmıştı:

"Birkaç gün önce kazandığınız galibiyetten sonra yazdıklarınızı sabırla bekledim, şakalarınızı takip ettim. Birçok Türk ve Yunan takipçim hesabımı tarihi bir savaş tartışmasına çevirerek saygısızca yorumlar yazdı. Bu yorumların hiçbiri benim görüşümü yansıtmamaktadır. Basketbol bir spordur ve savaş değildir. Ve sizi temin ederim ki benim ailem hakkında bir yorum yapan daha olursa Türkiye'de onun evine gelir ve onu kanatana kadar s....."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Bozkurt66:

Arkadaslar. Biz sükredelim ki Adama Madalya takmadilar. Yapmayin etmeyin. Türkiye Söz konusu oldumu bunlar Euro Lig olsun, AB oldun, ABD olsun kuduruyorlar. . . agizlarin sallyalari akiyor ITLERIN. Birakin bu Serefsizleri.

13
0
yanıtYanıtla
Anadolu beyi:

İt ürür TÜRK Yürür

6
0
yanıtYanıtla
navajho:

Sen hele bir gel sonra bakarız kim kanamış. . . !

6
0
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

sizi çok kanattılar.ordan biliyorsun değilmi dimitris....

6
0
yanıtYanıtla
Turk:

Gelde kim kimi kanatiyo o zaman gorusun karinla seni ust uste koyupta anladin demi

4
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Türkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiye

4
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Rodos adasindaki escinsel hemsehriler onu bekliyor

3
0
yanıtYanıtla
AZİZ BAŞKAN:

SENİ GÖMERİM BAŞKAN. BENİM ŞİRKETTE SENİN GİBİLERİ GÖMMEYE YETECEK KADAR BETON VAR. BİR DAHA TÜRKLERİ AĞZINA AL BAK HELE FENEVBAHÇEMİ AL Bİ BAK GÖR NELER OLUYOR. GEREKİRSE ALİ KOÇLA ORTAK OLUR YUNANİSTANI SATIN ALIRIM. O KADAR!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title