Haberler

Eskişehirspor'da Halil Ünal Yeniden Başkan

Eskişehirspor’da gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da tek liste çıkarken, başkanlığa yeniden Halil Ünal seçildi.

Eskişehirspor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da tek liste çıkarken, başkanlığa yeniden Halil Ünal seçildi.

Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un açılış konuşması Halil Ünal tarafından yapıldı. Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Gündem maddelerinin okunması sonrasında seçimlerin açık oylama ile yapılmasına karar verildi. Bu sırada Halil Ünal'ın tek liste ile seçime katılması beklenirken, Ünal listesini geri çekti. Özellikle salonda bulunan üyelerden destek bekleyen Ünal, takımın şampiyon olması için yeterli desteğin sağlanmadığını anlattı. Eskişehirspor'a ait borcun en azından 10 milyonunun kapatılması durumunda kalanının kendisi tarafından ödeneceğini aktaran Ünal, seneye de şampiyon olacaklarını kaydetti. Bu sözlere salon sessiz kalırken, Halil Ünal puan silme cezaları bulunan dosyaların kapatılmasını bekledi. Ünal'ın gerekli cevabı alamaması üzerine kongreye ara verildi.

"Evet başarabiliriz"

Geri dönüşte bir açıklama yapan Halil Ünal, gerekli desteğin büyük ölçüde sağlandığını ifade etti. Verilen sözlerin tutulması dahilinde Eskişehirspor'un hedefe ulaşacağını kaydeden Ünal, "Muhalefetin bu sene biteceği, Süper Lig'e çıkacağımızı söyleyebilirim. Ben hepinizden aldığım sözlerle bu yola çıkıyorum. Şunu unutmayalım, bunu iyi kullanmalıyız ve evet başarabiliriz" dedi.

Divana ulaşan Halil Ünal'ın listesi oy birliği ile seçilirken, yeni yönetim mazbatasını Eskişehirspor'un kurucuları arasında yer alan Aydın Begiter'in elinden aldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Üniversitesi Eskişehirspor Halil Ünal Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title