Haberler

Eşinin tehdit edilmesi sonrası ayrılma kararı alan Marcao'yu Fatih Terim engelledi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'a Ziraat Türkiye Kupası'nda elenmesinin ardından kendisi ve eşine edilen küfürler yüzünden çılgına dönen Marcao, Mert Çetin'e "Artık bıktım" deyip takımdan ayrılacağını söyledi. Araya giren Fatih Terim büyük bir krizi önledi.

Galatasaray'ın Alanya'ya yenildiği maçın ardından büyük bir Marcao krizi yaşandı. Maçta kötü bir performans gösteren Brezilyalı stoper bazı holigan taraftarların sosyal medyada saldırısına uğradı. Hem Marcao'ya hem de eşi Pan Teixeira'ya ağza alınmayacak ağır hakaret ve küfürler edildi.

EŞİNİ AĞLARKEN GÖRDÜ, ÇILDIRDI!

Marcao'nun evde eşini ağlarken görmesinin ardından krizin fitili ateşlendi. Çok sinirlenen yıldız futbolcu, idari menajer Mert Çetin'e "Eşim buradan ayrılmak istiyor. Artık bıktık" dedi.

TERİM TELEFONLA GÖRÜNTÜLÜ ARADI

Çetin şok gelişmeyi hemen Fatih Terim'e bildirdi. Terim telefonla görüntülü görüştüğü Marcao'yu sakinleştirmeye çalıştı. Ardından Mert Çetin de arabasına atlayıp Marcao'nun evine gitti.

YÖNETİM SUÇ DUYURUSU YAPACAK

Güçlükle sakinleştirilen Sambacı gece 02.00 gibi sosyal medyadan sert bir mesaj yayınladı. Yönetimin, Marcao ile eşine küfür eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

AİLEME SAYGI DUYMALISINIZ

Gece sert bir mesaj yayınlayan Marcao, "Benim tüm taraftarlara saygı duyduğum gibi, sizden de aileme saygı duymanızı istiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Mert Çetin Alanya Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

cenk:

türk futbolu bir cellattan kurtulur

6
15
yanıtYanıtla
KASAPOĞLU:

Senin derin(ışık görmeyen) futbol anlayışına göre kasap marcaolar azalsın teknik oyun kuran serdar azizler çoğalsın istiyorsun galiba.

yanıt3
yanıt2
Kıyamet Çiçeği:

Oynadığı oyun karşısında kimse kusura bakmasın saç baş yolduruyor her maç penaltı yaptırması, kırmızı kartla oyun dışı atılma tehlikesinde olması yetiyor. Bu performansın tehdit ve küfür durumuna getirilmesi asla kabul edilmez ama gitmek için bahane arayan adamı burada tutmak mantıklı değil güle güle .

10
11
yanıtYanıtla
VATAN:

Fenevbahçenin karakterli ! taraftarı ve fenerasyonun başarılı futbolcuyu yıldırma oyunu.

9
11
yanıtYanıtla
AAG:

Alanya galibiyeti ile FENERBAHÇENİN ne alakası var bu kadar cahil olma hem adam yaptığı hata yüzünden kendi taraftarı küfür ediyor sen FENERBAHÇEYE laf atıyorsun

yanıt8
yanıt5
Murat:

Başınıza taş ysğsa fener yaptı derdiniz aklın bu kadar çalışıyor işte

yanıt5
yanıt6
Ferhat:

Asgarî ücretle bile iş yok. Sakın işini bırakma bak.

17
2
yanıtYanıtla
aga:

asıl suçlu terim. lyundama yı yedekte tutup adamı defansta yalnız bıraktı

8
10
yanıtYanıtla
Ömer:

Adam hakli. . . gidip karisina kufur etmek tehdit etmek hangi kafasizin isiyse cezasini ceksin bu nasil bi zihniyet ya

17
0
yanıtYanıtla
Var mı yokmu:

Marco efendi seni seyrederken bizim gecirdimiz kirizlerin hesebini kimverecek

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title