Haberler

Ersun Yanal, Takımda Kalacağının Sinyalini Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor maçının ardından "Gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-0'lık skorla kazandıkları Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Soma'da yaşanan maden faciasına değinen Yanal, şunları söyledi:

"MALESEF KÖTÜ BİR HAFTA GEÇİRDİK"

"Maçtan önce aynı konuları konuştuk. Bugün futbol gündeminin çok dışında olduğumuz bir günde ligi bitirdik. Maalesef çok kötü bir hafta geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Tekrar kaybettiğimiz bütün madenciler için Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Umarım ülkemiz böyle bir acıyı bir daha yaşamaz.'' diye konuştu.

GELECEK SEZONUN SİNYALİNİ VERDİ

Fenerbahçe'deyi gelecek sezon da çalıştıracağına yönelik sinyal veren tecrübeli teknik adam, ''Futbola gelince, kazanarak bitirmiş olduk. İyi bir sonuçtu. Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe'nin geleceğin planlanması, önümüzdeki yılın planlanması konusunda bir dönem başladı. 29 Ağustos sezon başlangıcı. Epey bir zaman var. Bu süreç içinde plan ve projeler gündeme gelecek. Artık o süreç başladı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ersun Yanal Kayserispor Fenerbahçe Soma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title