Haberler

Emre Belözoğlu futbolculardan duman çıkardı! İşte beğeni yağmuruna tutulan o kare

Güncelleme:

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'yle karşılaşacak Medipol Başakşehir'de hazırlıklar sürüyor. Turuncu-lacivertlilerin antrenmanından çekilen bir kare ise büyük ilgi gördü. Başakşehir sosyal medya hesabından "Büyük olmanın yolu da deha gibi çalışma ve alın terinden geçer" ifadeleriyle paylaşılan fotoğrafta ısınan futbolcuların üzerinden duman çıktığı görülüyor.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'yle deplasmanda karşılaşacak Medipol Başakşehir'de çalışmalar sürüyor. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri sıkı antrenmanlarla zorlu mücadeleye hazırlanırken, idmandan çekilen bir fotoğraf sosyal medyada ilgi odağı oldu.

"BÜYÜK OLMANIN YOLU DA DEHA GİBİ ÇALIŞMA VE ALIN TERİNDEN GEÇER"

Başakşehir sosyal medya hesabından, "Büyük olmanın yolu da deha gibi çalışma ve alın terinden geçer." ifadeleriyle paylaşılan fotoğrafta ısınan futbolcuların üzerinden duman çıktığı görülüyor. Büyük ilgi gören kare için Başakşehir taraftarları, "Emre Belözoğlu futbolculardan duman çıkarıyor" yorumunda bulundu.

Emre Belözoğlu futbolculardan duman çıkardı! İşte beğeni yağmuruna tutulan o kare

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Medipol Başakşehir Fk Emre Belözoğlu Haberler

500

Yorumlar (2)

Fatih GENCER:

Gs yın haline bakın takım 50 dakikalık torrent ne yapsın gençleştirme dediler idman yok. Selçuk gibi futbolculuğunda koşmayan adamdan antrenör yaparsan olacağı bu.

10
0
yanıtYanıtla
Fatih GENCER:

Tebrik ediyorum Türkler içinde en çok antrenman yaptıran . Bakın koşu mesafelerine Avrupa Türkiye kıyasıya çok açık.tek sebep Türk hocalar ,kendileri tembel futbolcularda aynı. Türk oyuncu çalışmayı sevmiyor.hocam izin verin veya antrenmanı az yapalım diyor,hocada bunları idare ediyor.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title