Haberler

Emre Belözoğlu'ndan maç sonu edilen küfürlere yanıt: Söyleyecek bir şey yok

Güncelleme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 3-0 kazandıkları Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe taraftarlarının kendisine yönelik küfürlü tezahürat yapmasına değinen genç antrenör, "Fenerbahçeli Emre'yim ben. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok" dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 3-0 kazandıkları Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu.

"BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"

Karşılaşma hakkında konuşan Belözoğlu, "Biz ligde son maçta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bizim adımıza kötü bir senaryo vardı. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bütün oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Tek maçın avantaj olabileceğini düşünüyordum. En büyük pay, oyuncu arkadaşlarımın. Çok hak etmediğimiz maçlar da kaybettik. Bugün karşılığını aldık. Bütün arkadaşları tebrik ediyorum, emeklerine sağlık" dedi.

"SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK"

Mücadelenin sonunda Fenerbahçe taraftarlarının kendisine yönelik küfürlü tezahürat yapmasına da değinen genç teknik adam, "Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bundan dolayı da pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Türkiye Kupası Fenerbahçe Ankaragücü Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Motto Premium:

Bizdeki futbol anlayışı kadar berbat bir durum yok.yenecek kardeşim,nıye oynuyor bu ınsanlar,kazanmak ıcın herkes evıne ekmek goturuyor,yeneni niyi alkışlamıyonuz..

227
23
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Çok haklsın ama ekmeği evine değil seçile götürüyor bu arada futbol sever degilim

yanıt4
yanıt5
süleyman koç:

gs taraftarı seni zamanında gerçek manada benimsemişti, hayal kırıklığı yarattın...oysa fener camiası seni hiç birzaman bir fenerli oalrak görmedi sadece yetenekli olduğun için, çıkar sevgisiydi.. buda ispatı

168
39
yanıtYanıtla
Köksal Çelik:

Volkan abileri gibi maçı satmasını beklediler galiba..

81
35
yanıtYanıtla
mete karaman:

Küfür edeceğinize tebrik edin adamı .bende fb liyim ama ankaragucu çok güzel top oynadı helal olsun .fb kesinlikle sampihon olacak Bi r takım değil ruhsuz.. federasyon ittirmesiyle zar zor gidiyordu takım rahatlıkla yener

93
12
yanıtYanıtla
Himmet Yıldız:

Fener yahudi gibi. Hemen kendini acındıracak birşey arıyor. Ya futbol oyna yılların takımısın. Yazık ya. Bütün Anadolu takımları ya galatanın ya fenerin yedek takımları. Böyle futbol olurmu ya. Artık maç izlemek zevk vermiyor. Haftasonu hatay fener sonucu bilmeyen varmı:)))

47
22
yanıtYanıtla
Sadık:

Fenerbahçeliler küfredince normal demek

57
9
yanıtYanıtla
Olgun Duran:

GS de kalsaydın efsane olurdun ama FB dedin kivraklik yanar dönerligin sonu bu... Fener taraftarı anında satar..??

30
20
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

AFERİN MALSARAYLI....

yanıt0
yanıt1
Ertan ipşir:

Emre de sıkıntı yok. Bir fenerbahçede top oynamış kişi çıkar hangi formayı giyiyorsa sonuna kadar terletir. Bir gs li yapamaz bunu. Cıkar gs ye karşı top oynamaz oynatmaz. Buda karakter meselesi

19
19
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title