Haberler

Emenike'nin yeni adresi Westerlo oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski Hasan Çetinkaya'nın İkinci Başkanlığını yaptığı Belçika Ligi ekibi Westerlo, Berke Özer'in ardından Fenerbahçeli eski futbolcu Emenike'yi de kadrosuna kattı. Nijeryalı forvet oyuncusu son olarak Olympiakos forması giymişti. Emenike, profesyonel futbol hayatındaki son maçına 28 Eylül 2017'de Panathinaikos'a karşı çıkmıştı.

Türkiye'de Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe formaları giyen forvet oyuncusu Emmanuel Emenike'nin yeni adresi belli oldu.

TAKIMIYLA İLK İDMANINA ÇIKTI

Nijeryalı golcü, Hasan Çetinkaya'nın ikinci başkanlığını yaptığı Westerlo'ya transfer oldu. Emenike yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Belçika temsilcisi daha önce Fenerbahçe'den Berke Özer'i, Galatasaray'dan ise Recep Gül'ü kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

32 yaşındaki golcü oyuncu, Süper Lig'de çıktığı toplam 94 maçta 34 gol atıp, 21 asist yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Emenike Hasan Çetinkaya Berke Özer Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

ŞAPKACI:

ŞİKECİ SENİİİ, KARBÜKTEYKEN FENERE ŞİKE YAPMIŞTIR KENDİLERİ.

4
3
yanıtYanıtla
FOTOŞOKÇU:

Kafası photoshop mu?

6
0
yanıtYanıtla
futbol doktoru:

topa fazla kafa atanların hep öyle oluyo futbolu bıraktıktan sonra . sonra da mortttt

yanıt0
yanıt0
GS Lİ:

AHUAHUAA GÜZEL ESPİRİ :D YADA İNŞALLAH ESPİRİDİR :D

yanıt0
yanıt1
MURAT34:

Adını değiştir mesela ''Şikemenike'' olabilir.

3
1
yanıtYanıtla
TOP''ÇU:

Oynayamaz çünkü ülkesinin güzellik kraliçelerinin bir bir sıradan geçiriyor

4
0
yanıtYanıtla
OTTOMAN:

türkiye de bir dirhem top oynamadı , yaşına 28 dedi 33 çıktı , dünyanın parasını götürdü , birde üstüne artislik yaptı. anca o klüpler bunu karın tokluğuna oynatır.

3
0
yanıtYanıtla
KUMLUCA UĞUR:

Karabük''te oynarken Allah yürü ya kulum dedi adama ama değerlendiremedi. İyi Top oynayabilirsin ama herkes Profesyonel Futbolcu olamaz.

3
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Zamanın diagnesi işte al birini vur ötekine!!

2
0
yanıtYanıtla
888POOL:

Ülkemiz futboluna hizmet eden ilk saatçi !!!!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title