Haberler

Elazığ'da masa tenisi turnuvası sona erdi

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Elazığ Belediyesi tarafından kurum ve kuruluşlar arası sosyal ilişkileri geliştirmek ve her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu'nda 28 Kasım'da başlayan ve 30 Ocak tarihinde sona eren müsabakalara toplam 25 takım katıldı. Lig usulüne göre oynanan turnuva, dün oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Elazığ Belediyesi A Takımı birinci oldu. Turnuva sonucunda ilk 3 sırada yer alan takımlar ile turnuvada mücadele eden diğer tüm takımlara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Bu tür organizasyonlarla masa tenisi sporunun çok iyi noktalara geleceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, "Şehrimizin gelişimi ve değişimi adına vizyon projeler üreten değerli Başkanımız Şahin Şerifoğulları, Elazığ'ımızın sporuna, kültürüne ve gençliğine de kayıtsız kalmamıştır. Yaklaşık 2,5 ay süren bu turnuvayı iyi ki organize etmişiz. Turnuvanın seyrini her hafta geldim izledim. Hakikaten masa tenisi camiasını kutluyorum. Başkanımız Şahin Şerifoğulları'nın bu alanda yapmış olduğu her türlü hizmette varlığını bildiğiniz için sizlerden gelen talepleri de çok iyi karşılayacağını bilmenizi isterim. Bu tür organizasyonlarla da masa tenisi sporunun şehrimizde çok iyi noktalara geleceğini de biliyoruz. Özellikle her yaşta insanımızın böylesine bir alanda böyle güzel bir sporu yapması hepimiz için çok güzel bir duygu" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yakup Kılıç Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title