Haberler

Eczacıbaşı Dynavit, Karayolları ile Sultanlar Ligi'nde karşılaşacak

Güncelleme:

Sultanlar Ligi'nin 19. haftasında Eczacıbaşı Dynavit, evinde Karayolları ile mücadele edecek. Eczacıbaşı Dynavit, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maçların gelirlerini deprem bölgesindeki çocuklara yönelik psikososyal destek çalışmalarına aktaracak.

Sultanlar Ligi 19. hafta karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit, evinde Karayolları'yla karşılaşacak.

Sultanlar Ligi'ne deplasmanda aldığı Kuzeyboru galibiyetiyle devam eden Eczacıbaşı Dynavit, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Karayolları'nı ağırlayacak.

Günü tek antrenmanla tamamlayacak olan turuncu-beyazlılarda müsabakayla ilgili görüşlerini aktaran Beyza Arıcı, "Bu hafta hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maçlarımız bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bundan tam bir yıl önce ülkemizde büyük bir deprem felaketi yaşamıştık. Şimdi de depremin birinci yılında, deprem bölgesindeki çocukların yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek için bu iki karşılaşmamızın gelirleri deprem bölgesindeki çocuklarımıza yönelik psikososyal destek çalışmalarına aktarılacak. Bütün taraflarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Deprem Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title