Haberler

Düşman olsa bunu yapmaz! Herkes, Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elenmesini tribündeki taraftara bağlıyor

Güncelleme:

2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Sevilla'yı Kadıköy'de 1-0 yenen Fenerbahçe, skor avantajını yakalayamadığı için Avrupa'ya veda etti. Sarı-lacivertlilerin, mücadelede 2. golü bulmak için yüklendiği dakikalarda tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle oyun 6 dakikaya yakın durdu ve Fenerbahçe tüm ritmini kaybetti. 2. golün gelmemesini buna bağlayan sarı-lacivertli taraftarlar ve futbol kamuoyu, tribünden yabancı madde atan taraftarların maçı sabote ettiği yorumunda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Sevilla'yı 1-0 mağlup etti. İlk maçı 2-0 kaybeden sarı-lacivertliler, Avrupa'ya veda ederken tribünlerden atılan yabancı maddeler maça damga vurdu.

FENERBAHÇE TÜM RİTMİNİ KAYBETTİ

41. dakikada Valencia'nın penaltıdan attığı gol ile öne geçen Fenerbahçe, mücadelenin 2. yarısında temposunu yavaş yavaş yükseltti. Sarı-lacivertliler, Sevilla kalesini ablukaya aldığı dakikalarda ise tribündeki taraftarlarının kurbanı oldu. Zaman geçirmek için fırsat kollayan Sevilla kalecisi Dmitrovic, kafasına gelen madde sonrası yerden kalkmadı. Oyun 6 dakikaya yakın dururken, Fenerbahçe maçtaki tüm ritmini kaybetti.

Düşman olsa bunu yapmaz! Herkes, Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elenmesini tribündeki taraftara bağlıyor

TURUN GELMEMESİNİN NEDENİ TARAFTARLARA BAĞLANIYOR

Kalan dakikalarda aynı tempoyu yakalayamayan Fenerbahçe, maçı uzatmalara götürecek 2. golü bulamadı ve Avrupa'ya veda etti. Sarı-lacivertli taraftarlar ve futbol kamuoyu, Fenerbahçe'nin Avrupa'ya havlu atmasının nedenini tribünde yabancı madde atan taraftarlara bağladı.

Düşman olsa bunu yapmaz! Herkes, Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elenmesini tribündeki taraftara bağlıyor

"TARAFTARLARIMIZ, SEVILLA'YA YARDIM ETTİ"

Maç sonu Jorge Jesus'ta bu duruma dikkat çekerken, "Taraftarların sahaya atmış olduğu maddelerden ötürü ritmimizin bozulduğu bir gerçek. Aslında Sevillalı oyuncular da bunu istiyordu. Mümkün olduğu kadar tempomuzu durdurmak istiyorlardı. Bunun için maç boyu ellerinden geleni yaptılar. Taraftarlarımız da bu nedenle gerildiler elbette. Onların yapmış olduğu şey, Sevilla'ya yardım etti. Sevilla, 'anti-futbol' oynuyordu zaten. Oyunu durdurmaya çalışıyorlardı. O dakikada hiçbir şey yapmalarına gerek kalmadı. Bizim taraftarlarımızın attığı maddeler nedeniyle oyun durdu ve Sevilla'nın istediği oldu." dedi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Fenerbahçe Kadıköy Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (13)

cemil karaca :

Hükümet istifa diye bağıran ayyaşlar bu sefer baltayı taşa vurdu fenerbahçeye zarar verdiler neyse az kaldı Ali koçla birlikte hepinizden kurtulacağız.

140
60
yanıtYanıtla
Yusuf Gokdogan:

Hükümet istifa diye bağırıyordu Ali Koç destek veriyordu ibre tersine döndü daha beter olsunlar

yanıt40
yanıt30
funy Cup:

))) az ekmek tüketin lütfen.

yanıt10
yanıt6
Hasan Tombul:

taraftarın da akıllısı lazım demekki...

109
5
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Son olaylardan dolayı Fenerbahce'nin elenip, başarısız olmasını istedim. Başta Ali Koç ve Uğur Dündarın gitmesi için. Adamlar hükumet istifa diye bağırıyor bunlar da taraftarı destekliyor. Seçilmiş bir hükumeti, hemde seçime 2 kala istifaya davet etmek ne demek cahil herifler. İyi oldu.

53
60
yanıtYanıtla
Cemil SAHANOGLU:

90 dakika 1 golü zor at sonra suçu taraftara bul akıllı olun az günah keçisi aranıyordu taraftar seçildi yönetim de oyuncular da teknik direktörde kendini işin içinde sıyırdı. koyu fenerbahçeliyim ama bunlar kendini aklama oyunu.

28
53
yanıtYanıtla
ALİ AKBAŞ:

Hangi takım olursa olsun bu tür olayların sebebi olanlar tesbit edilerek takımların aldığı cezaların tamamı bu şahıslardan tahsil edilmeli maçları da almayacaksın

62
1
yanıtYanıtla
Zafer Payalan:

bunu yapanlar alçaktır fenerbahçe düşmanıdır buradan ALİ KOÇ başkana sesleniyorum bütün kamera kayıtlarını inceleyin yapanları bulun ve en ağır cezaları verin yazıktır günahtır kimse bir takımın hayallerini çalamaz ...

41
3
yanıtYanıtla
Yargıç:

İspanya hükümetini protesto etmek için çakmak atmışlardır!!! Klasik fener taraftarı işte.Aziz yıldırım zamanında notlarını vermişti zaten

22
8
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

fener taraftarının sabıkalı olduğu bir kez daha tescillendi

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title