Haberler

Dünya, Marcao'yu konuşuyor! Şampiyonlar Ligi'nde yaptığıyla Galatasaray taraftarını kahretti

Güncelleme:

Sevilla'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Marcao, İspanyol ekibinde yaşanan hoca değişikliğinin ardından formasına kavuştu. Yeni takımıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına Borussia Dortmund karşısında çıkan Brezilyalı stoper, performansıyla kendisine hayran bıraktı. İspanyol taraftarlar, mücadelenin 1-1 sona ermesinde en büyük pay sahibinin Marcao olduğunu ve takımlarına 1 puanı kazandırdığını belirtti. Galatasaraylılar ise deneyimli savunmacıyı kaybetmenin üzüntüsünü bir kez daha yaşadı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında Borussia Dortmund, sahasında Sevilla ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya Marcao'nun savunmadaki çılgın performansı damga vurdu.

SAMPAOLI İLE SAHALARA GERİ DÖNDÜ

Sevilla'da Julen Lopetegui'nin takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Jorge Sampaoli, sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalan Marcao'ya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund maçında formayı verdi. 90 dakikası 1-1 sona eren mücadelede Brezilyalı stoper ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topladı.

Dünya, Marcao'yu konuşuyor! Şampiyonlar Ligi'nde yaptığıyla Galatasaray taraftarını kahretti

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sadece İspanyol taraftarlar değil, birçok futbolsever sosyal medyada Marcao hakkında övgü dolu yorumlar yaptı. Galatasaraylılar ise Brezilyalı savunmacının performansı karşısında kahrolurken, yıldız stoper kaybettikleri için duydukları üzüntüyü bir kez daha dile getirdi.

Dünya, Marcao'yu konuşuyor! Şampiyonlar Ligi'nde yaptığıyla Galatasaray taraftarını kahretti

Dünya, Marcao'yu konuşuyor! Şampiyonlar Ligi'nde yaptığıyla Galatasaray taraftarını kahretti

Dünya, Marcao'yu konuşuyor! Şampiyonlar Ligi'nde yaptığıyla Galatasaray taraftarını kahretti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Dortmund Galatasaray Marcao Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

UğuR DURAN:

İyi ama Galatasarayın Şuanda savunma sorunu yok ki. neden taraftar kahrolsun. gurur duyduk valla. Nitekim Oliviera Mertens ve Torriera ondan gelen parayla geldi.

87
8
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Sha Boe ve Nelson Marcao'dan çok çok daha iyi oyuncular. Leo Dobois ve Abdülkerim'de fena değil. Çok iyi oyuncular. Galatasaray'da sorun forvet hücum bölgesinde. Marcao'nun gitmesi çokta güzel oldu .Galatasaray'a çok para kazandırdı.

17
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title