Haberler

    Dünya bir numarası yenilgiyle başladı

    23 yaşındaki Avustralyalı raket Ashleigh Barty, 2019’da oldukça iyi bir sezon geçirdi.

    23 yaşındaki Avustralyalı raket Ashleigh Barty, 2019’da oldukça iyi bir sezon geçirdi. Barty, Miami Masters, Roland Garros, Nature Valley ve WTA Sezon Sonu Turnuvası’nı kazanarak sezonu dünya bir numarası olarak tamamladı.

    Ancak Ash Barty, 2020’ye beklenmedik bir yenilgiyle başladı. Avustralyalı, dün gece oynanan maçta dünya 53 numarası ABD’li Jennifer Brady’ye iki set sonucunda (6-4, 7-6) mağlup oldu.

    Tenise ara verdikten sonra bir süre kriket oynayan ve ardından bu spora geri dönen Barty, favori zemini olmayan toprak kortta kariyerinin ilk Grand Slam’ini kazanarak, ne denli potansiyelli bir sporcu olduğunu herkese kanıtlamıştı. Dünkü maç ise onun için bir yol kazasından fazlası olmayabilir. Barty’ye göre Brady, maça ondan daha fazla konsantre olmuştu: “Maçı kontrol eden Brady’ydi. Agresifliğini hep üst düzeyde tuttu ve kortta çok iyi hareket etti. Üstünlüğünü kabul etmek gerekiyor.”

    Brady ise bu turnuvalara eleme turundan dahil olmuştu. Dün geceki maça dek, sıralamada ilk 10’da yer alan isimlerle yedi defa karşılaşmış ve bu maçların hepsinde yenilmişti. Bir önceki tur Maria Sharapova’yı geçen Brady, bu galibiyetleri almasının ardından oldukça şaşkın: “Gerçekten çok mutluyum. Olanlar biraz gerçek üstü gibi, çok memnunum ve biraz da şoktayım. Bugün gerçekten çok iyi oynadım.”

    24 yaşındaki Brady, kariyerinde ilk kez bir WTA turnuvasında yarı final görmek için bir sonraki turda dünya yedi numarası Petra Kvitova ya da dünya 129 numarası Liudmilla Samsonova’yı mağlup etmek durumunda.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ashleigh Barty Roland Garros Miami Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title