Haberler

Dirk Kuyt, Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın yardımcısı oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi olan Dirk Kuyt, yine bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın yardımcısı oldu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Dirk Kuyt'ın yeni adresi belli oldu. Dirk Kuyt, Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın yardımcılığına getirdi.

KUYT'TAN GERRARD AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz hafta açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, Steven Gerrard'ın Liverpool'un başına geçeceği iddialarıyla ilgili konuşmuştu. Kuyt, "Gerrard bu kulübün evladı ve tüm kariyerini Liverpool'da geçirdi. Umarım teknik adam olarak da Liverpool'da benzer başarıları yaşamaya devam eder. Onunla çok iyi anlaşıyorum ve hala zaman zaman birbirimizle iletişime geçiyoruz. Liverpool'un başına geçtiğinde yardımcısı olmamı isterse bunu çok isterim. Prensip olarak kendimi teknik direktör olarak hazırlıyorum ama bazı istisnalar her zaman vardır ve bu, kesinlikle o istisnalardan biri olurdu." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dick Advocaat Fenerbahçe Feyenoord Dirk Kuyt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title