Haberler

Deschamps Türkiye maçı öncesi açıkladı: Kante'nin oynaması zor

Güncelleme:

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, Türkiye ile oynanacak maç öncesinde Kante'nin sakatlığı yüzünden maçta forma giyemeyebileceğini açıkladı.

Fransa'da, A Milli Takımımızın ile oynanacak maç öncesinde kritik gelişmeler yaşanıyor. Fransa adına kritik gelişmeyi Deschamps, İzlanda maçının ardından duyurdu.

KANTE'NİN OYNAMASI ZOR

Fransa'nın orta sahasındaki önemli ismi Ngolo Kante, Türkiye maçında oynamayabilir. Fransa'nın İzlanda ile oynadığı maçın ısınma bölümünde sakatlık yaşayan Kante, İzlanda maçında oynatılmadı. Yıldız futbolcu, Türkiye maçına yetiştirilmeye çalışılıyor ancak oynaması zor gözüküyor.

Deschamps Türkiye maçı öncesi açıkladı: Kante'nin oynaması zor

DESCHAMPS DUYURDU

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, Kante hakkında bilgi verirken "Kante, maçtan önce kas ağrısı yaşadı. Rahat değildi ve bu şekilde oynayamazdı. O yüzden onu kadrodan çıkarttım. Sakatlığı çok ciddi değil ama Türkiye maçına da kısa bir süre kaldı. Riske etmek istemiyorum, Türkiye maçında oynayabilir mi bilmiyorum." sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Didier Deschamps Türkiye Fransa Haberler

500

Yorumlar (6)

Adınızı YDEazınhkn:

fransa malasef yener bizi hayal görmeyelim burak oldugu sürece gol atamayız

6
4
yanıtYanıtla
CİGULİ:

1-0 BİZİM OLUR. GOL MELİHTEN

5
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bu Fransada bize karsi, tüm avrupa gercekten bize karsi, Italyan, Alman, Isvicre, Ingiltere. Hadi koc yigitlerim, Kazaninda gösterelim bunlara ne oldugumuzu!!!!

5
2
yanıtYanıtla
ziyaa:

Adamlar ilk maçın acısını çıkaracaklar. Fark yemesek bari.

3
0
yanıtYanıtla
ASLI:

AKADAŞLAR BEN TAM HESABINI YAPAMADIM AMA ÖNCE FRANSAYA DEPLASMANDA SONRA İZLANDAYA EVİMİZDE MAÇ VERİRSEK HALA 1. KALIRMIYIZ YOKSA 2. Mİ OLURUZ 3. OLMAYIZ HERHALDE.

0
1
yanıtYanıtla
Türkiye:

üc manimiz var ve izlandanin 6 puan önündeyiz yani biz ikisini kaybeder izlanda hepsini yenerse ikine olurlar bizde ücüncü oluruz . . ha bu zamanda fransa birinci olur . . ama tasalanma biz fransayida izlandayida allahin izniyle yenicez

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title