Haberler

Denizlispor'un seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı çıkmadı

Güncelleme:

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı çıkmadı.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki kongrede konuşan kulüp başkanı Ali Çetin, bugüne kadar kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Kulübün başına geldiklerinde 11 milyon 340 bin avro borcun şu anda 8 milyon 590 bin avroya düştüğünü belirten Çetin, şunları söyledi:

"Biz şehrin bütünleşmesiyle bu takımı Süper Lig'e çıkarttık. İlk başlarda iyiydik. Ancak salgının başlamasıyla birtakım aksaklıklarla karşılaştık. Biz ilerleyen zamanda gerekli destekleri göremedik. Ancak yılmadan işimizi hakkıyla yapmaya devam ettik. Hani diyorlar ya biz geldiğimizden itibaren kötüye gitti diye. Şu anda bu kulüp bizim dönemimizde 2,5 milyon avroya yakın borç ödemiştir. Şu anda da bu kulübün 700 bin lira transfer yasağı vardır. O sağda solda başka rakamlar konuşanların da böyle bilgisi olsun."

Konuşmaların ardından kongrede yönetim ve denetim kurulu raporları okunup ibraz edildi.

Kongre, başkan adayı çıkmadığı için seçim yapılamadan tamamlandı.

Kaynak: AA / Spor

Nihat Zeybekci Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title