Haberler

Daniel Sturridge'in ayrılığı İngiltere'de geniş yankı buldu

Güncelleme:

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği golcü oyuncu Daniel Sturridge'in ayrılığı, İngiliz basınında geniş yer buldu.

Trabzonspor'un sezon başında bedelsiz olarak transfer ettiği Daniel Sturridge ile yollarını ayırdı. Karşılıklı anlaşarak Daniel Sturridge'in sözleşmesini fesheden Trabzonspor, İngiliz yıldızın alacaklarından da vazgeçtiğini duyurdu. Trabzonspor'un Daniel Sturridge'i göndermesi, İngiltere'de geniş yankı buldu. İngilizler, Daniel Sturridge'in yine bekleneni veremediğini ve kariyeri boyunca yaşadığı senaryonun tekrarlandığını yazdı.

TRABZONSPOR'A BEDELSİZ OLARAK TRANSFER OLMUŞTU

Manchester City altyapısında yetişen Daniel Sturridge, Chelsea'ye 7.25 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Chelsea'de beklentilerin altında kalan forvet oyuncusu, Bolton'a kiralandı. Bolton'dan geri döndükten sonra Liverpool'un 15 milyon Euro vererek kadrosuna kattığı Daniel Sturridge, bir başka büyük takımda daha istenen performansına ulaşamadı. Liverpool'un West Brom'a kiralık giden yıldız futbolcu, geri döndükten sonra Trabzonspor'a bedelsiz imza attı.

TRABZONSPOR FORMASIYLA 16 MAÇTA 7 GOL ATTI

Premier Lig'de 218 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 77 gol, 29 asist yaptı. Daniel Sturridge, Şampiyonlar Ligi'nde ise 28 maçta 4 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Trabzonspor forması ile toplam 16 maça çıkan Daniel Sturridge, 7 gol atarken, 4 de asist yaptı.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Daniel Sturridge Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (7)

fenerly:

Koskoca tırabzon ejnebi sıtöriçe mi kalmış. Tabi ki hayır o yüzden gönderildi. :D

3
6
yanıtYanıtla
Trabzonlu:

Afferim. Fenerli olsanda, haklisin. Gerek yoktu buna. Fenerin ihtiyaci var aslinda, onlarda belki is yapardi. Tam Fenerin duzeyinde bi topcu. .

yanıt0
yanıt6
HIHIHI:

ASLINDA İYİ OYNUYODU EMME. .

3
1
yanıtYanıtla
öfkelikanarya06:

Adamı kral gibi karşılamışlardı Ne oldiiii?

1
3
yanıtYanıtla
tommas:

adam zaten bahisten ceza aldı. istesede oynayamayacak. o yuzden ayrıldı. yoksa kaliteli kumaşı var

yanıt2
yanıt1
YASLI KURT:

Bu aksam çoh dertliyim. 3 aylar geldi hala tövbe edemedim

1
1
yanıtYanıtla
Cary cooper:

Hi hi ho

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title