Haberler

Cristian Baroni'nin G.Saray yenildikten sonra yaptığı paylaşım gündem oldu

Güncelleme:

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Galatasaray'ın yenilmesinin ardından Fenerbahçeli eski futbolcudan flaş bir paylaşım geldi. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, ağlama emojili tweet attı.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Zorlu yarışın içindeki takımlardan biri olan Galatasaray, Ankara'da kritik bir kayıp yaşadı. Sarı-kırmızılılar, Başkent temsilcisi Ankaragücü'ne 2-1 yenildi.

Tartışmalı pozisyonların çok konuşulduğu müsabakanın ardından ise Fenerbahçe'nin eski futbolcusundan ezeli rakibe göndermeli paylaşım geldi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, ağlama ve gülme emojilerinin olduğu bir tweet attı.

Baroni'nin bu paylaşımı, Fenerbahçe taraftarlarından büyük ilgi gördü.

Cristian Baroni'nin G.Saray yenildikten sonra yaptığı paylaşım gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristian Baroni Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500

Yorumlar (37)

Ultraslan:

Feneri 3 hafta önce yendik ya kuyruk acısı geçmemiş daha :D

30
32
yanıtYanıtla
MEMET33:

SEN NE DİYON GARDAŞ, FENERE KAYALI 3 HAFTA OLDU ONLAR HALA BULANIK VE KÖPÜKLÜ DEFNİ HACET EDİYORLAR.

yanıt7
yanıt4
ALEX:

FENERBAHÇE 391 maçtan 146''sını kazandı, GALATASARAY ise 124 kez galip gelebildi. Fenerbahçe''nin attığı 536 gole, Galatasaray 488 golle karşılık verdi. İstatistikler ortada başka söze gerek yok

yanıt7
yanıt4
AĞLAMA:

Ağlama ağlama tırtaslan

yanıt11
yanıt2
reis:

gs yi yenmekten bıkmıştık. . sırf macera olsun lige zevk gelsin diye bazen yeniliyoruz. . . fb tüm istatistiklerde gs den kat kat üstündür. . .

yanıt1
yanıt0
gs:

bizi yıldıramayacaksınız . inadına şampiyon olacağız.

12
27
yanıtYanıtla
fb:

çok beklersin sen şampiyonluğu canavar gibi oynayan beşiktaş var fenerbahçe kazanırsa eşitliyor puanları sen bu futbolla şampiyonluğu unut aslanım hadi yoluna

yanıt8
yanıt1
fb:

gs mi şampiyon olacak bu futbolla ligin dibine demir atmış takıma karşı kötü oyna sonrada hakemlere suçu bul ne güzel iş eğer fenerbahçe yenerse eşit olacak puanlar şu anda canavar gibi süper futbol oynayan beşiktaş var siz gs olarak güzel futbol oynayın önce 3. bitirir galatasaray arkadaş böyle kötü futbol oynamaya devam edin suçu kendi takımında değilde hakemlerde aramaya devam edin lig bittiğinde bak bakalım şampiyonmu oluyorsunuz yoksa 3. sıradamı böyle devam edin siz

yanıt6
yanıt2
asla vazgecmem:

Biz sampiyonluk icin sevinirdik, bazilari yenilgilerimiz icin sevinirdikalite farkimiz orada

13
26
yanıtYanıtla
FENER AĞLAMA MİMARI BARONİ:

FENER AĞLAMA sloganı VOLKAN, SELÇUK ve BARONİden çıkı. . . Galatasarayı yendikleri bir maçta işte böyle alay ederecesine abuk subuk hareketler yapmışlardı. . . Sezon sonu GALATASARAY ŞAMPİYON olunca bu üçlünün yaptıkları aağlamaklı hareketler meşhur oldu. . .

16
23
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title