Haberler

    Cleveland Cavaliers 5 Maç Sonra Mağlup

    NBA’de milli oyuncu Cedi Osman’ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers, BMO Harris Bradley Center'da karşı karşıya geldiği Milwaukee Bucks'a 119-116'lık skorla yenildi ve 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

    NBA'de normal sezon heyecanına 3 karşılaşma ile devam edildi.
    Cedi Osman sayı kaydedemedi
    Cleveland Cavaliers, BMO Harris Bradley Center'da oynadığı Milwaukee Bucks'a 119-116'lık skorla yenildi ve 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Cavaliers'ta LeBron James 39 sayı, 7 asist, Kevin Love 21 sayı, 10 ribaund ile oynarken milli basketbolcu Cedi Osman da aldığı 5 dakikalık sürede sayı üretemedi. Cedi Osman 1 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı. Bucks'ta ise Giannis Antetokounmpo 27 sayı, 14 ribaund ve Eric Bledsoe 26 sayı, 5 ribaund ile oynadı.
    Ömerli Pelicans mağlup
    Milli basketbolcu Ömer Aşık'ın formasını giydiği New Orleans Pelicans, Capital One Arena'da karşı karşıya geldiği Washington Wizards'a 116-106 mağlup oldu. Pelicans'ta Ömer Aşık 3 dakika 42 saniye süre aldı ve 2 sayı, 3 ribaund ile takımına katkıda bulundu. Pelicans'ta ayrıca Anthony Davis 37 sayı, 9 ribaund ve DeMarcus Cousins 26 sayı, 13 ribaund ile oynadı. Wizard'da ise Bradley Beal 26 sayı, 5 ribaund ve Mike Scott 24 sayı, 4 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı.
    Kings'i Zach Randolph sırtladı
    Sacramento Kings, Wells Fargo Center'de mücadele ettiği Philadelphia 76ers'i 101-95'lik skorla mağlup etti. Sacramento'da Zach Randolph, 27 sayı, 5 ribaund, Buddy Hield 24 sayı, 5 ribaund ve Frank Mason 16 sayı ile oynarken, Philadelphia'da ise Robert Covington 17 sayı, 3 ribaund ve Jerryd Bayless 15 sayı, 3 ribaund ile takımına katkıda bulundu.
    NBA'de günün toplu sonuçları şöyle:
    Philadelphia 76ers: 95 - Sacramento Kings: 101
    Washington Wizards: 116 - New Orleans Pelicans: 106
    Milwaukee Bucks: 119 - Cleveland Cavaliers: 116

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cleveland Cavaliers Milwaukee Bucks Philadelphia Cedi Osman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title