Haberler

Cenaze törenine damga vuran an! Ali Koç ve Dursun Özbek, Kurtlar Vadisi'nden rol çaldı

Güncelleme:

Togay Bayatlı'nın cenaze töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek birbirlerini görmezden gelirken, Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat tokalaşıp bir süre sohbet etti. Ezeli rakiplerin başkanlarının birbirini görmezden gelmeleri sosyal medyada kısa sürede viral olurken, o anları gören kullanıcılar, "Kurtlar Vadisi cenaze sahnesi" şeklinde yorumlar yaptı.

Türk basınının duayen isimlerinden, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) başkanlığını da yapan ve 2 Nisan'da vefat eden Togay Bayatlı, son yolculuğuna uğurlandı.

BAŞKANLAR BİRBİRİNİ GÖRMEZDEN GELDİ

Bayatlı için Zincirlikuyu Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TMOK Başkanı Uğur Erdener, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu ve spor dünyasından birçok önemli isim katıldı. Cenaze namazına katılan Ali Koç ve Hasan Arat'ın, Dursun Özbek ile yan yana gelmemesi dikkati çekti. Bayatlı'nın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AKILLARA KURTLAR VADİSİ'NİN O MEŞHUR SAHNESİ GELDİ

Cenaze namazına katılan Ali Koç ve Hasan Arat'ın, Dursun Özbek ile yan yana gelmemesi dikkati çekti. Ezeli rakiplerin başkanlarının birbirini görmezden gelmeleri sosyal medyada kısa sürede viral olurken, o anları gören kullanıcılar, "Kurtlar Vadisi cenaze sahnesi" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kurtlar Vadisi Dursun Özbek Galatasaray Fenerbahçe Hasan Arat Beşiktaş Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

YİĞİT TÜRKALP:

sinek ikiliyi görmesede olur sayın KOÇ. ADAM OLAN GÖRÜLÜR.TEBRİKLER SAYIN KOÇ

111
147
yanıtYanıtla
EmiDemi:

Helal olsun Dursun Özbek Baskana.Ne oldugu belli olmayan insanlara selam vermeyerek gözümde biraz daha büyüdü.Helal Olsun Dursun Baskana.

yanıt104
yanıt38
mahmut süt:

sözde cenazeye gitmişler buyrun bunlarımı örnek alsın gençlik

yanıt11
yanıt0
Şükrü Polat:

Dursun Özbebek denen şahısa cenazeye katılmak bile mi yakışmaz. yüzünden şer akıyo

76
132
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

SİNEK İKİLİ OLUR KENDİSİ....

yanıt40
yanıt49
Hasan Sabri Tüçel:

Bu ülkede kimsenin elde edemeyeceği başarıları elde ederseniz, rakipleriniz de size her türlü oyunu da oynar, cephe de alır. Başaramıyorsan kaos çıkar.

78
13
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

Kaç tane Fenerli TFF başkanı geldi. Şampiyon olamadınız. Ülkemizin tek yetkili Cumhurbaşkanı, Fenerbahce'nin Yüksek Divan Kurulu üyesi. Daha ne istiyorsunuz? Bu ne yüzsüzlük?

yanıt35
yanıt16
EmiDemi:

GALATASARAY zirve‘de oldu icin assagidaki KOC‘larini görmeyiz.

58
13
yanıtYanıtla
Maydanoz:

Bencede görülecek kadar büyük değil. Sayın başkan Ali Koç doğru olanı yapmış.

24
45
yanıtYanıtla
GAGS:

daha birbirlerinin yüzüne bakabilecek yürekleri yok, her gün mikrofonu, klavyeyi alıp ahkam kesiyor delikanlılar..

27
13
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title