Haberler

    Canavar

    Novak Djokovic, sezona mili takımların karşılaştığı bir turnuva olan ATP Kupası ile başlangıç yaptı.

    Novak Djokovic, sezona mili takımların karşılaştığı bir turnuva olan ATP Kupası ile başlangıç yaptı. Orada ülkesi Sırbistan ile şampiyonluğa ulaşırken; grup aşamasında üç, çeyrek final, yarı final ve finalde birer galibiyet elde etti. Finalde Rafael Nadal’ı mağlup etmesiyle ülkesi Sırbistan’ın şampiyon olmasında başrol oynadı.

    Sonraki durak, sezonun ilk Grand Slam’i Avustralya Açık’tı. Melbeurne’de sekizinci, toplamda 17. Grand Slam şampiyonluğuna ulaştı Djokovic.

    Sırp raketin son durağı, geçtiğimiz hafta düzenlenen Dubai Açık’tı. ATP 500 seviyesindeki turnuvada yarı finalde dünya dokuz numarası Gael Monfils’i, finalde ise dünya altı numarası Stefanos Tsitsipas’ı geçen Djoker, kariyerinin 79. şampiyonluğunu elde etti. Ayrıca bu zafer, Djokovic’in Dubai’deki beşinci zaferi oldu. 32 yaşındaki oyuncu, daha önce Dubai’de 2009, 2010, 2011 ve 2013’te şampiyon olmuştu. Ayrıca 2013’te -bu sene olduğu gibi- Avustralya Açık ve Dubai Açık dublesiyle sezona başlamıştı.

    Djokovic, böylelikle sezona 18 maçta 18 galibiyetle başladı. Bu 18 maçın yalnızca altısında set kaybetti. Üstelik söz konusu 18 zaferin tam yedisini, sıralamada ilk 10’da bulunan oyunculara karşı aldı. Rafael Nadal’ı iki, Roger Federer’i bir kez mağlup etti.

    Djokovic’in katılacağı sıradaki turnuva, önümüzdeki hafta başlayacak sezonun ilk Masters turnuvası Indianwells. Bu turnuvayı 2008 ile 2016 arasında beş kez kazanan Sırbistanlı, Indıanwells’te en çok şampiyon olan raket unvanını beş şampiyonlukla Roger Federer ile paylaşıyor. Olası bir şampiyonluk, Djoker’in galibiyet serisinin devamı anlamına geleceği gibi, kendisine Indianwells’te en çok şampiyon olan tenisçi unvanını da getirecek.

    2020 senesinde kortta adeta bir canavara dönüşen Djokovic’e ilk kim dur diyecek, ya da diyebilen olacak mı? Bu soruya cevabımızı gelecek hafta veya daha sonrasında alacağız, belki de alamayacağız.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Dubai Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title