Haberler

Çağlar Söyüncü sonunda hak ettiği yeri buldu! Dünya devinin formasını giyecek

Güncelleme:

Leicester City'nin gözden çıkardığı Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'e imza atmaya çok yakın. Sezon sonunda İngiliz ekibiyle sözleşmesi bitecek olan milli yıldızı ilk etapta bonservis ödemeden kadrosuna katmak isteyen İspanyol devi, Leicester City ile son bir görüşme yapacak ve uygun bir rakam verilmesi durumunda Ocak'ta transferi bitirecek.

Atletico Madrid'in Leicester City ile ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlaması an meselesi.

ATLETICO MADRID İŞİ UZATMAK İSTEMİYOR

Sezon sonunda Leicester City ile sözleşmesi sona erecek Çağlar Söyüncü ile her konuda anlaşmaya varan Atletico Madrid, İngiliz ekibi ile masaya oturarak imzayı ara transfer döneminde attırmanın hesaplarını yapıyor. Leicester City'nin uygun bir fiyat vermesi durumunda İspanyollar, milli yıldızı Ocak'ta kadrosuna katabilir.

Çağlar Söyüncü sonunda hak ettiği yeri buldu! Dünya devinin formasını giyecek

ÇAĞLAR'IN KARNESİ

2018'te Freiburg'dan Leicester City'e 21 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de şimdiye kadar forma giydiği 125 maçta 3 gol 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Çağlar Söyüncü Madrid Dünya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

slim shady:

Leicester adamı 1 senedir oynatmıyor. Performansından dolayı diyorlar fakat muhtemelen sözleşme uzatmadığı için. Performansı ciddi olarak etkilendi!

36
0
yanıtYanıtla
Erkan :

Bir yıldır Çağlar transfer oluyor transferi bitti bitiyor kesin gidiyor deniyor. Çağlar halen aynı takımda forma bekliyor haberlerede inanasımız gelmiyor artık.

26
5
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Büyük bir ihtimalle Enes Ünal da aynı takıma transfer olacak . İkisi içinde şimdiden hayırlı olsun milli gururlarımız . Türkiye'de olsalardı bunlar Arda Güleri harcadıkları gibi bunlarıda harcarlardı .

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title