Haberler

Çağlar'ın takımı Leicester, Szalai için F.Bahçe'ye 13 milyon euroluk resmi teklif yaptı

Güncelleme:

Leicester City, Fenerbahçe'ye Macar stoper Attila Szalai için resmi transfer mektubu gönderdi. İngiliz devi, Sarı-Lacivertliler'e 10 milyon euroluk öneride bulundu Bonus maddelerinin de olduğu belirtildi. Ekstralarla birlikte teklif 13 milyon euroya kadar yükseliyor. Fenerbahçe'den bir yanıt verilmedi.

Attila Szalai için Leicester City'den resmi girişim. İngiliz devi, Fenerbahçe'nin Macar stoperi için kulübe 10 milyon euroluk resmi transfer mektubu gönderdi. Bonuslarla birlikte bu rakam 13 milyon euroları buluyor. Fenerbahçe ise bu teklifi düşünüyor. Ancak Sarı-Lacivertliler, EURO 2020'nin bitimine kadar satış yapma konusunda temkinli.

Çağlar'ın takımı Leicester, Szalai için Fenerbahçe'ye 13 milyon euroluk resmi teklif yaptı

ÇAĞLAR'IN PARTNERİ OLACAK

Solak stoper Szalai, hamle savunmacısı olan Türk stoper Çağlar'ın partneri olacak. İngiliz ekibi Szalai ile geriden oyun kuracak, defansif yükü ise Çağlar üstlenecek. EURO 2020'nin ardından başarılı stoperin Premier Lig'e gitme ihtimali kuvvetle muhtemel.

Çağlar'ın takımı Leicester, Szalai için Fenerbahçe'ye 13 milyon euroluk resmi teklif yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Çağlar Söyüncü Fenerbahçe Euro 2020 Haberler

500

Yorumlar (2)

pentakill lol:

paraya ihtiyacımız yok başarıya ihtiyacımız var.

1
0
yanıtYanıtla
Mustafa Mumcu:

Hiç bir yerli hoca genç yeteneklerden alt yapı olarak cesaret edip oynatmadan elinden çıkardı . bu konuda Fatih Terim hocayı kutluyorum bir FENER BAHÇE li olarak artık yerli hocaya gerek yok diyorum genç yeteneklere imkan sunacak iyi bir Hocaya ihtiyacımız var benim adayım aslında Zlatko Daliç ya da Nenad Bjelica . Atilla satılsın mı bence satılsın çok iyi para veriyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title