Haberler

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, teknik direktör Hüseyin Çimşir ile anlaştı

Güncelleme:

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Çimşir oldu.

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük görevine Hüseyin Çimşir getirildi.

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in fotoğrafı paylaşılarak, "Erzurumspor'umuza hoş geldin Hüseyin Çimşir. Camiamıza hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

TRABZONSPOR'LA 22 MAÇA ÇIKTI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 30 Kasım'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Erzurumspor, Süper Lig'de 9 maçta topladığı 9 puanla 17. sırada bulunuyor.

Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'un başında 16'sı lig, 6'sı kupa olmak üzere toplam 22 maça çıkarken, 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 1.88'lik puan ortalaması yakalamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Erzurumspor Kulübü Mehmet Özdilek Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500

Yorumlar (6)

dadaşım:

artık maçları izlemeye gerek kalmadı direk kümedeyiz

2
0
yanıtYanıtla
Çamur ehmet:

İnşallah taze kan taze kandır inşallah ligin tozunu atacağız

0
1
yanıtYanıtla
metin:

YAZIN BURAYA KESİN DÜŞER

0
0
yanıtYanıtla
İSRAFIN ADI SPOR OLDU..:

''Büyükşehir Belediye Erzurumspor'' Belediyenin amatör spor dallarını desteklemesi anlaşılır da. . Profesyonel takıma katkı sunması İSRAFTAN başka bir şey değil. Eskiden yoktu bu İSRAF yöntemleri son dönemlerde uyduruldu. Adının önüne BELEDİYE eklenmiş tüm profesyonel takımlar, KAMU KAYNAĞI İSRAFI na neden oluyor. . Yörede bu SAVURGANLIĞI gündeme getirmek en doğrusu galiba. . Bu işin en masumları taraftar ve sporcular. . Erzurumspora ve yeni Hocasına SAĞLIKLI GÜNLER VE BAŞARILAR . .

0
0
yanıtYanıtla
Ali:

Güle gule

0
0
yanıtYanıtla
erdal:

bula bula bunu mu buldular.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title