Haberler

Burak Yılmaz, kulübede hüngür hüngür ağlayan Abdülkadir Ömür'e sahip çıktı

Güncelleme:

Dün Trabzonspor'un Galatasaray ile 2-2 berabare kaldığı karşılaşmada ilk yarıda oyundan çıkan Abdülkadir Ömür'ün döktüğü gözyaşlarına Burak Yılmaz kayıtsız kalamadı. Burak, Abdülkadir'in gözyaşı döktüğü fotoğrafı paylaştı.

Abdülkadir Ömür, Galatasaray karşılaşmasında daha ilk yarı bitmeden kenera alındı. Yetenekli futbolcu üst üste birkaç pas hatası yapınca ve takım 2-0 geriye düşünce taraftarın tepkisini çekti. Abdülkadir, ıslıklar eşliğinde kenara alındı.

HAVLUYLA YÜZÜNÜ KAPATTI

Abdülkadir, kulübedeki yerine oturur oturmaz ağlamaya başladı. Antrenörler onu teselli etmeye çalışsa da Abdülkadir'in üzüntüsü geçmedi. Genç futbolcu havluyla yüzünü kapattı.

Burak Yılmaz, kulübede hüngür hüngür ağlayan Abdülkadir Ömür'e sahip çıktı

"YANLIŞ YÖNLENDİRİYOR"

Burak Yılmaz da eski takım arkadaşına sahip çıktı. Burak Trabzon'da oynadığı dönemde, "Gençleri yanlış yönlendiriyor" eleştirilerine maruz kalmıştı. Abdülkadir'e Burak'tan başka destek çıkan bir futbolcunun olmaması da dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Ömür Burak Yılmaz Galatasaray Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (3)

senar:

Abdülkadir Ömür kaliteli bir futbolcu ancak kendini hiç geliştirmiyor. Ve her geçen gün geriye gidiyor. Gücü kuvveti yerinde değil, biri omuz atsa hemen düşüyor. tekniğini geliştirmiyor, ağlayacağına hırs yapıp kendini geliştirmenin yollarına baksın. Büyüklerden birinde oynuyorsan savaşacaksın, pes etmeyeceksin. Yada kaybolup gideceksin.

21
13
yanıtYanıtla
Ismail Diker:

buna ek olarak türkiyede alt yapı sorunu var yıllardır, nice yetenekli gençler yok olup gidiyor kimisi sanayiye kimisi esnaf oluyor vs, ögretmenler aileler sporda pek gelecek görülmüyor cocukları daha cok üniversiteye yönlendiriyorlar orada da durum malüm, hem bu noktada hemde sporcular para kazanmaya başladıktan sonra özel hayatlarına daha cok meylediyorlar kendilerini geliştirmiyorlar bu iki noktada destek almaları gerekiyor herşey salla pati ne bilem profesyonel olacaksan heryerde olacan

yanıt5
yanıt2
Sinan Yılmaz :

Maçı izledim. Nwakeme bir pozisyonda solda bomboş gidiyor. Abdulkadir ömür kafa önde top sürüyor. Çevre kontrolü 0. Pası verse gol pozisyonu olacak. Vermedi. Çime takılıp düştü. O pozisyonu saatlerce izlesin. Kendi özeti o pozisyon. Bir de Pjanic'i mutlaka izlesin. Çok faydası olur kendisine. Geçmiş olsun

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title