Haberler

İspanyollar manşetten verdi: Arda Güler, Sevilla'da

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'in yeni adresinin Sevilla olduğu iddia edildi. İspanyol basınından Mundo Deportivo, genç yıldızın Sevilla'yı seçtiğini ve resmi imzaların atılmasının an meselesi olduğunu yazdı.

Transferin gözde ismi Arda Güler için İspanyol basınından çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Real Madrid ve Barcelona'nın da peşinde olduğu futbolcunun Sevilla'yı seçtiği öne sürüldü.

SEVILLA, ARDA'YI İKNA ETTİ

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Arda Güler, tercihini Sevilla'dan yana kullandı. Haberde Benfica, Barcelona ve Real Madrid'in de yakından ilgilendiği genç yıldızı, Sevilla'nın ikna ettiği belirtildi.

YILDIZ FUTBOLCULAR SATILACAK

Sevilla'nın Arda Güler'in 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelinin dışında futbolcuya da ödeyeceği ücretle birlikte maddi olarak güçlük yaşama ihtimali bulunuyor. İspanyol ekibinin bu nedenle Bono, Ocampos ve Acuna gibi isimlerin satışına izin verilebileceği konuşuluyor.

İspanyollar manşetten verdi: Arda Güler, Sevilla'daMundo Deportivo'nun Arda Güler haberi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mundo Deportivo Arda Güler Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Ømer Cinar:

Sevilla dogru secim olmaz bence benfica daha iyi bi durak olurdu real madrid øncesi :-) aman fenerden kac kurtulda artik

53
45
yanıtYanıtla
Erol Birol :

verin gazi verin

49
6
yanıtYanıtla
İsmail oruç :

Şu acuna yı gs alsa ayni toreira gibi çok hırslı

17
8
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Cok gucsuz arda

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title