Haberler

Bombayı dört büyükler değil Kayseri patlattı! Süper Lig'de dengeleri bozacak transfer

Güncelleme:

Kayserispor, Karagümrük'ün 15 maçta 7 gol atan İtalyan orta sahası Bertolacci'yi renklerine bağladı. Dört büyüklerin peşinde olduğu Bertolacci, bu tercihiyle hayli şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin alkışını toplayan Andrea Bertolacci, Kayserispor'a gitti. 15 maçta 7 gol ve 1 asistle oynayan joker orta saha, dört büyükleri peşine takmıştı ama tercihiyle herkesi şaşırttı.

Bombayı dört büyükler değil Kayseri patlattı! Süper Lig'de dengeleri bozacak transfer

OLUMLU SONUÇLANDI

Sporx'in haberine göre; Kayserispor yönetiminin Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bertolacci, ligin ikinci yarısında Kayserispor forması giyecek.

BÜYÜK KARİYER

Ön libero, merkez ve on numarada oynayabilen Bertolacci, Roma, Genoa, Milan ve İtalya Milli Takımı'nda oynadı. Bertolacci için bugüne dek tam 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Her iki ayağını da kullanabilen Bertolacci'nin merkez ayağı sol.

Kaynak: Spor

Fatih Karagümrük Kayserispor Haberler

500

Yorumlar (3)

Eğrioturdoğrukonuş:

Asamoah Gyan işine benzemesin de.

17
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ne alaka kardeşşş yahu

14
4
yanıtYanıtla
Cinemre Zühtü:

Karagamrük başkanı Süleyman Hurma eski Kayserispor yöneticisi, yıllarını Kayseriye vermiş bir insan. Şaşılacak bir durum yok. Ayarladı işte durumları. Maaşını bile verir

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title