Haberler

Dünyanın merakla beklediği imza atılıyor! Kylian Mbappe'nin yeni takımı belli oldu

Güncelleme:

Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kylian Mbappe, Real Madrid'le anlaşmaya vardı. İspanyol devinin başkanı Florentino Perez, La Liga şampiyonluğunun ardından yaptığı açıklamada, Fransız yıldızla sözleşme imzalanacağına yönelik iddiaları "Doğru olabilir" diyerek adeta teyit etti.

Tüm dünyanın sonuçlanmasını merakla beklediği transfer resmen gerçekleşiyor. Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe'nin yeni takımı netleşti.

Dünyanın merakla beklediği imza atılıyor! Kylian Mbappe'nin yeni takımı belli oldu

"DOĞRU OLABİLİR"

Aksam.com.tr'nin Movistar'dan aktardığı habere göre, Real Madrid Başkanı Florentino Perez, La Liga şampiyonluğu kutlamaları esnasında Kylian Mbappe transferi hakkında önemli bir ipucu verdi. Eflatun-beyazlıların La Liga zaferinin ardından konuşan Başkan Perez, Mbappe ile ilgili transfer sorununa, "Mbappe'yi şu an düşünmemiştim, ama şimdi siz söyleyince, 'bu doğru olabilir' diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Kylian Mbappe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title