Haberler

Binlerce etkileşim aldı! Herkes, İsmail Kartal'ın kura çekimindeki halini konuşuyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olympiakos ile eşleştiği kura çekiminde teknik direktör İsmail Kartal'ın rahat hali sosyal medyada viral oldu. Kartal'ın rahat tavırları binlerce etkileşim aldı.

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşti.

İSMAİL KARTAL'IN RAHATLIĞI DİKKAT ÇEKTİ

İsmal Kartal ve futbolcuların kura çekimini izlediği anlar kulüp hesabından paylaşıldı. Kartal'ın o anlarda hayli rahat olması ise sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. Başarılı antrenöre beğeni yağdı.

DZEKO MESAJI VERDİ

Kura çekimini izleyen futbolcular arasında Kaptan Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Rade Krunic ve Jayden Oosterwolde olduğu görülürken İsmail Kartal da kameralara takıldı. Kurada Olympiakos'un çıkmasının ardından eski takım arkadaşı Stevan Jovetic'e gülümseyerek bir mesaj gönderen Edin Dzeko, "Orada görüşmek üzere Jovetic" dedi.

Haberler.com / Şahin Solak - Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Konferans Sosyal Medya Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Emre Büyükay:

Bir Trabzonsporlu olarak söylüyorum, Avrupa’da başarılar Fenerbahçe. İnşallah kupayla dönersiniz.

130
23
yanıtYanıtla
AykiriCagdas:

Ben Galatasarayliyim ama bu sene ismail kartal sampiyon olsun istiyorum.Bakin Fb demiyorum.Neden Ismail Kartal diyorum cunku medyadaki arap ismail’i asagilayici bazi yorumlar haberler beni cok uzdu-uzuyor bu adam hakediyor.

81
32
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Haydi olimpiyakos şu fitnecibaşı Ali Koç un takımı Fenerbahçe yi inşallah elersin . Artık bu saatten sonra Fenerbahçe Müslüman Türk milletinin temsilcisi değildir. Suudi Arabistan'da yaptıklarını asla unutmayacağız . Her nerede olursa olursa olsun artık Fenerbahçe nin karşısındaki rakipleri destekleyeceğiz NOKTA

14
81
yanıtYanıtla
Ali ihsan:

düşmanlığa bak ayıp sana. farklı takımıda tutsam fenerbahçeyi sonuna kadar destekliyorum bir birimizi yemekten kurtulup avrupada daha başarılı olmalıyız.

yanıt43
yanıt7
Kaan Gün:

Çokta tın embesil sen zaten destekleme bu fikrinle Türk takımlarını

yanıt12
yanıt4
Burak Reis:

Fenerbahçe Arabistanda Türk milletinin şerefi için savaşmıştır. Senin Marşını, Bayrağını, Atatürk posterini yasaklayan buna izin vermeyen zihniyetsizlere karşı durmuştur. Senin zoruna giden bu mu? Yazıklar olsun. İyiki Fenerbahçeliyim.

yanıt11
yanıt4
Raşit Tanış:

Olimpiakos güzel kura avantajımız çok yüksek yarı final için , amma lakin yarı final rakibimiz lille astonvilla galibi işte bu can sıkıcı durum derler ya kura şansı olsun keşke diğer grup galipleri eşleşseydikte final şansımız yüksek deseydik İngiliz rakip çok güçlü Fransız lille takımı keşke gelse diyoruz Fenerbahçe olarak …

26
13
yanıtYanıtla
Muhittin Ülger:

Siz kadroyu gördünüzmu, çok kaliteli hep Portekiz ingiltere liginden gelme. Feneri parçalayacaklar

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title