Haberler

    Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları'ndan Karius ve Abdurrahim Albayrak açıklaması

    Amatör şubelerin kapatılması konusunda Albayrak'a hak veren Erdal Torunoğulları, "Abdurrahim Albayrak'a amatör şubelerin kapatılması konusunda katılıyorum.

    Amatör şubelerin kapatılması konusunda Albayrak'a hak veren Erdal Torunoğulları, " Abdurrahim Albayrak'a amatör şubelerin kapatılması konusunda katılıyorum. Bu konuda ego ve kompleksleri bir kenara bırakmalı, kulüplerin geleceğini düşünmeliyiz." dedi.

    KARIUS FIFA'YA GİTTİ

    Alman kalecinin hak etmediği bir parayı almak istediğini belirten Beşiktaşlı yönetici, "Karius, FIFA'ya gitti. Alacakları için de gitti. Doğru. Ancak hak etmediği parayı da almak istiyor. Futbol oynanmadığı süreç var sonuçta. Bu konuda anlaşamıyoruz. Biz de hak edilmemiş parayı ödemek istemiyoruz." diye konuştu.

    NECİP FEDAKARLIĞA HAZIR

    Yıllardır siyah beyazlı formayı giyen Necip Uysal'ın maaş konusunda fedakarlığa hazır olduğunu belirten Torunoğulları, "Necip Uysal, maaş indirimi konusunda 'Bildiğiniz gibi yapın başkanım. Benim için Beşiktaş önemli. Her türlü fedakarlığa hazırım." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Erdal Torunoğulları Abdurrahim Albayrak Necip Uysal Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title