Haberler

Beşiktaş'tan TFF'nin Derbi Kararına İlk Tepki: Adalet Öldü

Türkiye Futbol Federasyonunun derbi kararına ilk tepki Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları'ndan geldi: Adalet öldü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu 19 Nisan'da saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe- Beşiktaş derbisiyle ilgili kararı açıkladı.

TFF, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden seyircisiz olarak devam edeceğini duyurdu.

BEŞİKTAŞ'TAN İLK TEPKİ: ADALET ÖLDÜ

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, sosyal medya hesabı Twitter'dan tepkisini şu şekilde dile getirdi:

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erdal Torunoğulları Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (80)

Konyalı:

Bu olayı bile ingiliz papazıyla anlatmaya çalışan zihinler siz kimsiniz yav. Ecdadımızın adaletle alakalı yüzlerce kıssası varken.

23
11
yanıtYanıtla
KONYALI:

Destekleyen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Olayı sadece skor, sonuç olarak düşünmeyelim. Hepimizin gönlünde belki bir İstanbul takımı vardır. Ama hiçbir zaman oradaki bir kısım zümre (kendini elit kesim zanneden) bizi temsil etmiş olmuyor. Çoğunun maalesef ülke örf adet ve gerçekleriyle alakası yok. Olmayınca da böyle oluyor. Herkes kendi şehrinin takımını adam gibi desteklese bu kadar şımaramazlar.

yanıt1
yanıt1
samsunun kralı:

sahadan ilk kaçan kim. şenol güneş. sonra adalet öldü. yokya. başka. sağlam kafaya dikiş attırdınız. dua edin sahadan kaçtınız diye hükmen mağlup olmadınız.

21
12
yanıtYanıtla
Horozkentli:

Sen kendi derdine yan samsunlu geçen hafta Horoz nasıl gagaladı.

yanıt3
yanıt3
arda:

Siz hiçbir şeyi araştırmayan gerzek beyinliler. Şenol güneş futbolcuyken beyin trravması geçirmiş. maçta hocanın kafasına gelen cisim sonrasında başı şişiyor. geçmişteki beyin travması sebebiyle şişen bölgeyi kesip kanı akıtıyorlar şişlik insin diye. risk altına girmesin diye. siz hepiniz alçaksınız.

yanıt3
yanıt4
Kebepçı Selahattin:

Ne bekliyordunuz 3-0 Bjk Galipmi saysınlar. Bjk duruşu dediğiniz bumu ? Maçın 2. yarısına sırf pislik yapıpda hakemi nasıl soyunma odasına sokarız düşüncesi ile sahaya çıkmışsınız. Bunu görmek için taraf tutmaya gerek yok. Şenol ve tolganın fener düşmanlığı yüzünden iki takım düşman kesildi.

21
8
yanıtYanıtla
JOKERR:

Banane Banane oynamıyorum:)))) Mızıkçı Beşiktaş:)))))))))

17
8
yanıtYanıtla
Murat:

Bedavadan tur atlamayımı düşünüyordunuz

14
10
yanıtYanıtla
Y.maldan:

İki senedir bu federasyon hakemleri sizin takıma vererek şampiyon yaptı bu kararı vererek büyük kıyak yaptı sahadan kaçan yenik sayılır biz çocukken böyleydi şimdide böyle

5
17
yanıtYanıtla
nobel:

herkez atıp tutuyor,hele bjk lılar hangi yüzle yorum yapıyor anlamıyorum,sanki bjk nın sahasında herşey iyiydi,tencere dibi kara,seninki benden kara hesabı delikanlı gibi adam gibi oynasalardı maç bu duruma gelmezdi.kaçın hadi kaçın.

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title