Haberler

Beşiktaş'ta Bekleneni Veremeyen Brezilyalı Oyuncu Vagner Love'a Talip Çıktı

Güncelleme:

Alvaro Negredo'yu Al Nasr'a gönderen Beşiktaş'ın bir diğer golcüsüne daha talip çıktı. Siyah-beyazlılar, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Vagner Love'a menajerler aracılığıyla gelen teklifi değerlendirmeye aldı.

Beşiktaş, transfer döneminin sona ermesine rağmen hareketli günler yaşıyor. Son olarak Alvaro Negredo'yu Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a gönderen Beşiktaş'ın bir golcüsüne daha talip çıktı. Transfer döneminde birçok kulüple temas halinde bulunan ancak takımda kalan Vagner Love'a da Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinin ilgisi olduğu öğrenildi. İlk etapta Negredo sonrası Ocak ayına kadar 11'deki forvet bölgesini Vagner Love'a emanet etmeyi planlayan yönetimin, menajerler aracılığıyla iletilen tekliflerin ardından fikrini değiştirebileceği ifade edildi.

Beşiktaş'ta Bekleneni Veremeyen Brezilyalı Oyuncu Vagner Love'a Talip Çıktı

3 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Beşiktaş'a geçen sezonun ara transfer döneminde 3 milyon euro karşılığında Alanyaspor'dan transfer edilen Love, 10 Spor Toto Süper Lig maçında 3 gol atması sebebiyle bekleneni verememişti. Bu sezon sadece 4 karşılaşmada görev alıp 1 gollük performans ortaya koyan 34 yaşındaki futbolcunun, tutuk görüntüsünü sürdürmesi sebebiyle gönderilebileceği bildirildi. Siyah- beyazlıların, Love'ı satıp hem bonservis geliri elde etmeyi hem de 1.8 milyon euroluk maaşından kurtulmaya sıcak bakabileceği konuşuluyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alvaro Negredo Beşiktaş Negredo Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

OZAN TOROS907:

FENERDEN SOLDADOYU ALIN BOŞTA DURUUYOR İYİ GOLCÜ

4
9
yanıtYanıtla
yav he he:

fiko çıkar sen oynarsın o zaman forvette bedelsiz olarak

4
6
yanıtYanıtla
Bjk1903:

Sat sat sat pektemek denen angusu da şu kelle yollayın yanında eşantiyon olarak

6
0
yanıtYanıtla
Adil Emre:

Beşiktaşın Ronaldoyu alması ilazımdı

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title